Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Caen'den makengo'yu aldi, ikinci ligden tameze, dijon'dan bir orta saha
onlari ilk 11 oynatmaz yedek diye almistir

Şu kadro üzerine iki stoper almak çok lüks olur. Acerbi alınıp Ahmet, Serdar rotasyonda Koray da rezervde tutulsa yeterli olur. Semih de Hakan da yollanmalı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
semih hakan koray gönderilirse chedle birlikte 4 stoper gitmis oluyor o vakit 2 stoper alinip serdar-ahmet hak ettikleri yere yani kulübeye gecebilir

ne gelen var ne giden...
böyle giderse o isveç takımı bizi eler...
zaten iskandinavlara şansımız tutmuyor...

4'lü savunma oynayacaksak 2 stoper almak lüks gibi. Acerbi'yi alıp yanına yerli oyuncu koymak daha mantıklı olur.

Skorer kanat oyuncusu bulmak günümüzde artık çok zor. Visca Nokta atışı transfer olur. Nokta

Forvet?

Hem lig, hem AL hem de turkiye kupasinda mucadele edecegiz, en az 50 mac yapacagiz, eren ve gomis yetmez. Bunlarin yanina genc bir forvet alinmali.
O hakki bizim gerizekalilar belhanda ile kullandı.Belhanda yerine o paraya dehşet santrafor alıp Gomis ile çift forvet oynatsak efsane olurdu

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla adamın senelerdir atmadığı gol şekli kalmadı. Kendini kanıtlamış bir oyuncu ve artık yeni takımlar istiyor. Büyük atmosferler ve büyük bir camianın başarılı parçası. Verdiği katkı ortadayken Belhandalara 7-8 vereceğime Visca'ya veririm. Banko 15 gole katkıda bulunacağı kesin bir herif çünkü.

İstatistikler yanıltıcı olabilir bu hesapla yasin > visca da olabilir ama genel sezon da dediğim gibi visca kapanan takımlara karşı hiçbir etkinlik göstermedi
Edin Visca 43 maç 10 gol 13 asist
Yasin öztekin 36 maç 11 gol 4 asist

O yüzden gerekmedikçe ülkemizden futbolcu almamak lazım çünkü kimi aldıysak zarar ettik

Son düzenleme:
kampa götürülecek kadro belli oldugunda ,7 transfer olsa bile nasıl eksik oldugumuzu göreceksiniz

kampa götürülecek kadro belli oldugunda ,7 transfer olsa bile nasıl eksik oldugumuzu göreceksiniz

Ben de az önce kadro hesaplaması yapıyordum 7 oyuncu ilk 11 monte etsek bu sefer yedekler çok düşük kalacak nasıl çözecez bilmiyorum ama umarım u17'den gelecek çocuklar bir varlık gösterir de ümitlenmemizi sağlar

Bir sene içinde tüm kadroyu sil baştan değiştirmek zaten imkansız olur. Gerekli bölgelere nokta atışlar yapmak daha uygun. 1 stoper, 1 sağ bek, 1 sol bek, 1 orta saha, 1 kanat, 1 forvet kesin olması gereken. Bu transferlerin üstüne 3-4 tane daha transfer beklemek hayal sanki.

Ben de az önce kadro hesaplaması yapıyordum 7 oyuncu ilk 11 monte etsek bu sefer yedekler çok düşük kalacak nasıl çözecez bilmiyorum ama umarım u17'den gelecek çocuklar bir varlık gösterir de ümitlenmemizi sağlar
kanat yok,forvette de sadece gomis var.sampiyonluk zor bence.

Kuska nın da viscanın da İstanbul varken Trabzon ilini seçeceğini hiç sanmıyorum. Kuska italyadan ayrılırsa bize gelir Visca da şikecilere gider

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt