Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neyse sonuçta stoperlerin süper de olsa selçuk tolga ve benzeri topçulardan kurulu orta saha ile her türlü eleğe döneriz

Ryan Donk: "Bonservisimi verin gideyim."

DCv6HkVWsAAQ5q6.jpg

cehape naber?

Tudor: “Maicon ve Acerbi, benim istediğim özelliklere sahip. Hem fizik hem kalite hem de tecrübe yönünden birbirlerine çok benziyorlar.”

Tudor: “Ben tercihimi Acerbi’den yana kullanıyorum. Hakan da gideceği için sol ayaklı stoper kalmayacak. Acerbi gelirse daha iyi olur.”

DCv3CUdXgAAa_Fc.jpg

Galatasaray, Acerbi transferinden vazgeçti. Gelecek sezon stoper mevkisi Semih, Serdar, Ahmet ve Maicon'dan oluşacak. (Milliyet)

DCv52v7WsAEp1hm.jpg

Böyle olacağına aslında Maicon-Titi tandemi de düşünülebilir(di), Titi solak hem, hocamızın o bakımdan da gönlü olmuş olur. BJK ile anlaştı deniyordu bir ara?...

Çilekler yağacak Acerbi-Maicon birlikte gelecek diyen nevzat. Acerbi iptal sadce maicon gelecek ve pek değerli milli stoperlerimizle iş götürürülecek demiş.1 haftaya maiconda iptal titi gündeme alındı der.2 haftaya titi açıklanacak der.

semihi ptt 1.ligine versek eger biraz takip eden biriyse hayatta almaz nasıl bir cöp oldugunu oralar bile bliyor

acerbiyi kac kisi 90 dk izledi merak ediyorum elestiri icin demiyorum sassuloyu fanatik takip eden varsa izlemistir

ama maicon yıllarca portoda kaptanlık yaptı onlarca üst düzey avrupa macına cıktı izlemeyen yoktur tam bir lider

hatta fener aldı filan demislerdi gecen yıl ne hayıflanmıstık yani bok attıgınız adam edremit belediyespordan gelmiyor
Portoda ligde 18 mac 11 cikma ortalamasiya oynamis

Rotasyon topcusu iste oyle bi anlatiyosunuz ki sanki kompany

Bayiliyosunuz izlemediginiz adamlari ovmeye fmden falan

Olacaklar

''Tudor'un kulağına Donk'a şans vermesini söyleyen yönetim, maliyetli Maicon / Acerbi transferlerinden de vazgeçti''

Gomis'in isteklerinden bıkan yönetim Eren / Sinan ikilisiyle yola devam etme kararı alırken Sneijder gitmeyince Belhanda'dan da vazgeçti

Sol bek'te Carole ile devam etmeyi düşünen G.Saray'da küstürülen Sabri ile barışılıp tekrar takıma dönmesini sağlayacak.

İtalyan basınında yer alan haberlerde, Inter'in Gael Clichy'ye 'Maaşını düşürürsen, seni alabiliriz' mesajı ilettiği kaydedildi.

DCv9chSXcAAEX0K.jpg

Olacaklar

''Tudor'un kulağına Donk'a şans vermesini söyleyen yönetim, maliyetli Maicon / Acerbi transferlerinden de vazgeçti''

Gomis'in isteklerinden bıkan yönetim Eren / Sinan ikilisiyle yola devam etme kararı alırken Sneijder gitmeyince Belhanda'dan da vazgeçti

Sol bek'te Carole ile devam etmeyi düşünen G.Saray'da küstürülen Sabri ile barışılıp tekrar takıma dönmesini sağlayacak.

taraftar neden transferi görmeden kombine alıyor, 7.500 tane satmısız, 75 tane bile satılmamalıydı.

Yobaz herifin teki bu. Mac sonrasi röpörtaj verdigi televizyon muhabiri kadin diye elini sikmamisti. Haberleri vardi 1-2 sene önce. Müslüman oldugu icin kadinlarla el sikisamazlarmis. Böyle sacmalik mi olur ya.

yahu kardeşim bizene adamın yobazlığından bizim için önemli olan alınırsa iyi bir performans vermesi adam özel hayatından bizene isterse erkeklerden hoşlansın

Napoli'nin, Galatasaray'ın Vlad Chiriches için yaptığı teklifi reddettiği iddia edildi.

DCv884JXcAAgK0W.jpg

Nakamba gitti, geçmiş olsun

Club en Vitesse bereikten een princiepsakkoord over Marvelous Nakamba!

Hayırlı nöbetler arkadaşlar. Bugün de birşey yok anlaşılan.

Neyse, sakin olalım. Ağzımızın tadı kaçmasın.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt