- 4 Temmuz 2010
- 23.840
- 204
- 1.263
neyse sonuçta stoperlerin süper de olsa selçuk tolga ve benzeri topçulardan kurulu orta saha ile her türlü eleğe döneriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ryan Donk: "Bonservisimi verin gideyim."
![]()
Yobaz herifin teki bu. Mac sonrasi röpörtaj verdigi televizyon muhabiri kadin diye elini sikmamisti. Haberleri vardi 1-2 sene önce. Müslüman oldugu icin kadinlarla el sikisamazlarmis. Böyle sacmalik mi olur ya.
Galatasaray, Acerbi transferinden vazgeçti. Gelecek sezon stoper mevkisi Semih, Serdar, Ahmet ve Maicon'dan oluşacak. (Milliyet)
![]()
Portoda ligde 18 mac 11 cikma ortalamasiya oynamisacerbiyi kac kisi 90 dk izledi merak ediyorum elestiri icin demiyorum sassuloyu fanatik takip eden varsa izlemistir
ama maicon yıllarca portoda kaptanlık yaptı onlarca üst düzey avrupa macına cıktı izlemeyen yoktur tam bir lider
hatta fener aldı filan demislerdi gecen yıl ne hayıflanmıstık yani bok attıgınız adam edremit belediyespordan gelmiyor
Olacaklar
''Tudor'un kulağına Donk'a şans vermesini söyleyen yönetim, maliyetli Maicon / Acerbi transferlerinden de vazgeçti''
Gomis'in isteklerinden bıkan yönetim Eren / Sinan ikilisiyle yola devam etme kararı alırken Sneijder gitmeyince Belhanda'dan da vazgeçti
Sol bek'te Carole ile devam etmeyi düşünen G.Saray'da küstürülen Sabri ile barışılıp tekrar takıma dönmesini sağlayacak.
Yobaz herifin teki bu. Mac sonrasi röpörtaj verdigi televizyon muhabiri kadin diye elini sikmamisti. Haberleri vardi 1-2 sene önce. Müslüman oldugu icin kadinlarla el sikisamazlarmis. Böyle sacmalik mi olur ya.
Şaka maka kuşlar 3.5 atıyor sağlam kadro kurulucak diye çünkü biz winnerız iyi bir kadro oldu mu ambargo koyucağımızı biliyor ezikler tutuştu feci
D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi