Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son düzenleme:
5 Yildir takilmama gerek yok bunu bilmek icin. Bir sürü Forumlarda Gazetelerde Twitterde göz atiyorum bu tip Taraftar enteresan bi sekilde bilmedigi tanimadigi kisiye bile iyi der.

Mesela Culio Mesela Pino Mesela Burdisso Mesela Ontivero gibi

anlatabildimmi
Burada herkesi zan altinda birakabilmek icin herkesin yorumlarini ortaya cikarman gerek mesela. Herkes iyi diyor derken genelleme yapiyorsun, ben burada iyi diyenleri de gordum kotu veya yetersiz diyenleri de. Foruma hosgelmisen bu arada, ama yazarken once ne yazdigimizi dusunelim diyorum.

Son düzenleme:
maicon olunca eldeki adam kıyas kabul olmuyor da denayer olunca neden oluyor yav. 2 dk var iki mesaj arası

Ama burdaki Türkler veya ordaki Ingilizler Denayeri gitsin diye linc etmediler hic bir zaman.

Denayer o berbat sezona ragmen iyi anilarla ayrildi. Maicondaysa Sao Paololar göndermek icin takla atiyorlar.

Aradaki Fark burda.

Gerçekten Td çok çok önemli bir takım için

Mesela nasıl ki Imbula Galatasaray'a gelmek yerine Favre'nin takımına gitmek istiyor

Bir yıldız topçu neden gelip Dursun'un başkanlık yaptığı hocanın Tudor olduğu borç harç içinde yüzen STSL'de ilk 3'e giremeyen takımda oynamak istesin ki ?

Bjkli Marcelo da Hannoverden kovularak geldi resmen taraftarlar nefret ediyordu adam bjkde Cannavaroya dönüştü onun için önyargılı olmayalım beyler Maiconun Marcelodan kötü olduğunu düşünmüyorum ama ben Acerbinin gelmesi taraftarıyım İtalyan stoper her zaman iyidir.

Besiktas da Cannavaro ya dönüstü degil, Iki lig arasinda dünyalar kadar seviye farki var. Orada lig sonuncusunun vasat/kötü stoperi olan adam bizim ligimizde öne cikiyor yildiz oluyor.

Olcay da mesela lig sonuncusundan geldi Besiktas'a. Bundesliga da koca sezonda 1 gol atan adam Türkiye de basimiza yildiz kesildi. Böyle cok örnek var. Orada vasat/kötü olan adamlar bizim ligimizde öne cikiyor. Marcelo iyi stoper degil, Besiktas daha kompakt oynayan bir takim takim savunmalari daha iyi takimin savunma anlayisi daha iyi oldugu icin böyle gözüküyor. Koy bizim Chedjou yu Besiktas'a en az Marcelo kadar oynamazsa ben hic birsey bilmiyorum.

Öte yandan Marcelo'yu bize koy o da rezil olur her mac küfür yer.

%90 yalan

Kiev başkanı&patronu ekonomik krizde adamın bankasına devlet el koydu nasıl kullanmadıkları Belhanda için 9m den açıyorlar pazarlığı takımın bel kemiği Vida içinde 8-9 dan aşağı satmayacaklar bundan eminim

Heleki Vida 4.5 maaş alıyor kiev'de neden 2 milyon maaş için STSL'ye gelsin ki ?

Bana da ucuz geldi zaten.

Vida'nin boyu 1 84

Bana gore de cok iyi stoper, sert ve pozisyon bilgisinden anlayan stoper ama tudor bence uzun boylu stoper istemistir

Boy olayina cok takilan var nedense, diyelim ki 2 stoper alinacak bunlardan biri Vida olabilirdi. Digeri de dedigin gibi 1.90 boyunda stoper olabilir. Ben zaten kac tane stoper alacaklarini cozemedim.

beyler konusulan rakamlar 3-4 mn olsa neyse hadi ama verecegimiz bonservis 8 milyon eurodan basliyor

Ama burdaki Türkler veya ordaki Ingilizler Denayeri gitsin diye linc etmediler hic bir zaman.

Denayer o berbat sezona ragmen iyi anilarla ayrildi. Maicondaysa Sao Paololar göndermek icin takla atiyorlar.

Aradaki Fark burda.

farklı adamlar bence denayer genç ve ılımlı bir adam, iyi niyetli mücadele ediyor sevilmesini bu yüzden

bizim savunmada yetiştirmelik genç hakkımız yok doğrudan liderlik edecek bir hayvan lazım. dediğim gibi benim de ilk tercihim maicon olmaz ama taraftarı istemiyor diye bir topçu kötü olmaz. topçu ve taraftar uyuşmaz bazen (youla bjk'ye geldiğinde taraftar izin vermedi oynamasına eski defterlerden dolayı) veya oyuncunun tarzı o lige o takıma uymaz.

genelde böyle hayvanlar bizde iş yapar. brezilya ligi bambaşka bir dünya oradan transfer istemem ama taraftarına da güvenmem.

adamlar 2.5 milyon avroya vidayi aldi

dursun özbek sao paolonun cöpüne 8 milyon verecek nasil bi is bu ?

7.5 milyon euroya hangi stoperleri istersiniz mesela? Maicon ve Acerbi yi saymayalim. Baska kim alinabilir bu paralara?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt