Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lider amabu stoper çok kısa,bu stoper uzun ve yavaş,bu stoper çok pahalı,bu stoper genç tecrübesiz geçin bu işleri ya Maicon'un istatistikleri falan gayet iyi Sao Paulo takım olarak başarısız...Porto'daki Maicon'u izlemeyenler 2 Sao Paulo maçı ile çöp diyorlar inanırlır gibi değil bir şeyden anlaıkarı yok Maicon'u istemeyenlerin....

yav ne agladınız be kardesim,maicon u bile alamayacak bu mallar,gelirse öpün basınıza koyun..

Kisin Hugo diye oyaladilar Ahmet Calik geldi, bu yaz da Maicon diye oyalayip kimi alacaklar bakalim.

Artik Titi mi gelir yoksa baska bir mal mi görecegiz.

Acerbi daha iyi olur bence şöyle bi kadro yapabilir dursun en iyi ihtimal bana göre
muslera
? Serdar Acerbi ?
Selçuk Kucka
Garry Sneijder Belhanda
Gomis

leş gibi kadro bu arada

Maicon kotu degil ama porto dan yollanma sebebi basit hatalar

Hatta son macinda 2 hata yapmisti ardindan sattilar diye hatirliyorum

Öncelik acerbi olmali,eger olmuyorsa Maicon da gelebilir

fener daha gecen sezon Skrteli aldi 5 milyon euroya stopermi kalmadi dunyada sanki
Skrtel ama 32 yasinda ve yillik 4 milyon euro aliyor. O kiyas olamaz cunku hem yasli hem cok maas aliyor.

Bu adamlar 28-29 yasinda ve haberlere gore yillik 2 milyon euro alacakmis.

Boy olayina pek takılmıyorum ben Ramos 1.83, Puyol 1.78, Cannavaro 1.76. Olay tamamen doğru pozisyon alma ve ziplamada bitiyor bizim vitaminsiz Semihte ne boy var ne ziplama pozisyon almasini konuşmuyorum bile.

Maicon Porto'dada gayet iyidi diyorlar sonra geri Brezilyaya donmus nedeni tam bilmiyorum ama iste. Bilmiyorum valla 50/50 gibi gozukuyor su Maicon dogrusu su taraftar yorumlarini okuyunca bende killandim.

Valla taraftarın yorumları güvenilir mi bilmiyorum

O yorumları brezilyalı Hakan Delikanlılar veya Yasin Şimşekler de yapmış olabilir

Maicon kotu degil ama porto dan yollanma sebebi basit hatalar

Hatta son macinda 2 hata yapmisti ardindan sattilar diye hatirliyorum

Öncelik acerbi olmali,eger olmuyorsa Maicon da gelebilir
beinsports acerbi bonservisi ile,maicon satın alma opsiyonlu kiralık alınabilir demiş

Tete - Maicon - Serdar - Clichy

Bu savunma hatti kotu mu? Evet diyen baska spor izlesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt