Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir haftalığına acaba mi dedik ama yok bunlar bi skm beceremez. Ben ümidi kestim.

Manu-Galatasaray maçı aç Semih ve Dany'i Barcelona'lık stoperler o zaman

maicona kötü demiyorum bu maçtan yola çıkarak

sadece hazır kötülenmeye başlamışken odun atayım dedim , yalnız ceza sahası içinde deplase olan adamları gözüyle izlemesi bizim stoperlerden farksız bu maçı canlı izlemiştim ancak maicona dikkat etmiyorduk o zamanlar kaleci göze çarpmıştı daha çok mantarlıklarıyla

tabi rakip bayern kim çıksa madara oluyor allianz arenaya

Nasil paramiz yetmiyor?

Psv lozano'yi 10-12milyona aldi diyorlar

Biz stopere 7-8m veriyoruz, genc yetenekli oyuncuya neden 10-11m vermeyelim, ha bu oyuncuyu alabilmek ve ikna edebilmek baska bir konu
Rakamlar aciklanmadi ama medyada soylenen 15 milyon euroya yakin bir bedeli + bidaki satistan 40% pay. Biz o kadar parayi bir oyuncuya vermeyiz zaten Bruma ya verdik buradaki yorumlari hatirlayalim. Ha bana gore genc ve iyi bir oyuncuysa 10 milyon euro verilebilir orasi ayri ama bizim o kadar 'pahali' transferleri yapmayacagiz net ortada. Yoksa bana kalirsa o paraya Cristian Pavon'u alirdim sol kanat icin.

Haklisin belirli bir yere kadar cünkü bunlar ekstrem örnekler. Hele hele Cannavaro ve Puyol. Bunlara ilave olarak bizim Bülent kaptani da ekleyebiliriz.

Boy her zaman bir avantaj saglar stopere bunu göz ardi edemeyiz. Kadroda en 1,90 civari bir stoperin bulunmasinda yine de fayda var, bizim stoperlerin hepsi kisa. Boy ortalamasi acayip düsük bunun da etkisini her duran topta görüyoruz.

E5303 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Boateng de madara oldu sonuç real istiyor

hocam 1e1de çalım yemek ayrı bir olay , dibindeki alacantaraya 6 pasta kafa vurdurmak ayrı bir olay

ceza sahasında lewandowskinin her aldatıcı koşusunu yemek , hareketleneceği yeri tahmin edememek veyahut pozisyon aldığı yeri gördüğün halde bile topla buluşmasını engelleyememek ayrı bir olay

tabi bayern deplasmanında zıçtı diye adama kötü futbolcu demiyorum tekrar edeyim

Kiiyaslama yapiyoruz bizimle adi gecen oyuncular ile Skrtel i. Skrtel neredeyse 2 mislisini aliyor yoksa yillik 4 milyon euro maas vereceksek bende bir kac isim sayabilirim stoper hatti icin. Arada ciddi bir fark var rakamsal olarak.

Iyi güzelde Besiktas Marceloya kac ödedi senelik ?
Stoper oyunculari fazla para kazanmiyorki Real Madrid Barcelona Bayern Münih vs haric
Stoper dolu

Maicon agresif rakipleri döven tarz stoper Brezilyalılar teknik stoper istiyor ondan eleştiri yapıyorlarmış,ikili mücadele ve top kesme ve hava topu istatistikleri çok iyi,zaten bize lazım olan bu özellikler şu takım taraftarı beğenmiyor diye o adamı istememek çocuk işi

maiconun fiyasko bir maçı

YouTube

Bu rövans maci bundan önceki ilk macta Porto 3:1 kazanmisti o macta iyi oynamisti. Yani rakip Bayern sonucta.

Adamlar evinde affetmiyor gelen gideni eziyor, Arsenal'e de 5 tane attilar bu sene. Oyuncuyu degerlendirmek adina ne kadar dogru olur bilemem dedigim gibi Bayern sonucta.

Boateng'i de maymun etmisti Messi, günlerce dalga konusu olmustu. Ben pek tanimiyorum Maiconu, kendisini savunmak gibi bir gayretim de yok sadece böyle maclara göre yorum yapmak ne kadar dogru tartisilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt