- 4 Ağustos 2009
- 92.738
- 74.839
- 5.358
Bir haftalığına acaba mi dedik ama yok bunlar bi skm beceremez. Ben ümidi kestim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bro bu nedir yaw cinsel istismar var bunda
o adamın hayatı da öyle benceali naci yine olumsuz seyler paylasmis
Manu-Galatasaray maçı aç Semih ve Dany'i Barcelona'lık stoperler o zaman
bu kadar biliyorsunuz işte yoktu pogba vidal falan melo gidince aldılar
Rakamlar aciklanmadi ama medyada soylenen 15 milyon euroya yakin bir bedeli + bidaki satistan 40% pay. Biz o kadar parayi bir oyuncuya vermeyiz zaten Bruma ya verdik buradaki yorumlari hatirlayalim. Ha bana gore genc ve iyi bir oyuncuysa 10 milyon euro verilebilir orasi ayri ama bizim o kadar 'pahali' transferleri yapmayacagiz net ortada. Yoksa bana kalirsa o paraya Cristian Pavon'u alirdim sol kanat icin.Nasil paramiz yetmiyor?
Psv lozano'yi 10-12milyona aldi diyorlar
Biz stopere 7-8m veriyoruz, genc yetenekli oyuncuya neden 10-11m vermeyelim, ha bu oyuncuyu alabilmek ve ikna edebilmek baska bir konu
Paramiz yetmez di.
Haklisin belirli bir yere kadar cünkü bunlar ekstrem örnekler. Hele hele Cannavaro ve Puyol. Bunlara ilave olarak bizim Bülent kaptani da ekleyebiliriz.
Boy her zaman bir avantaj saglar stopere bunu göz ardi edemeyiz. Kadroda en 1,90 civari bir stoperin bulunmasinda yine de fayda var, bizim stoperlerin hepsi kisa. Boy ortalamasi acayip düsük bunun da etkisini her duran topta görüyoruz.
iyide Pogbanin gelicegi belliydi önceden
Juventusun elinde o dönem Pirlo ve Vidal vardi
simdi tatmin oldunuzmu ?
Boateng de madara oldu sonuç real istiyor
Kiiyaslama yapiyoruz bizimle adi gecen oyuncular ile Skrtel i. Skrtel neredeyse 2 mislisini aliyor yoksa yillik 4 milyon euro maas vereceksek bende bir kac isim sayabilirim stoper hatti icin. Arada ciddi bir fark var rakamsal olarak.