Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acerbi de Maicon da çok iyi transfer olur gerisi yalan burda millet Bonucci falan bekliyor

Ya arkadaş bu nasıl iş. Bizim transfer görüşmeleri nasıl işliyor. Vidayı biz istedik 8 istediler aşağısı olmaz Beşiktaş istiyor 2.5 artı boyko. İnanalim mı buna şimdi? Adamlarin çöpü belhanda 7 veriyoruz takımın direği vidayı yok pahasına satıyorlar

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trabzonspor, Edin Visca için Başakşehir'e 2 milyon euro + Yusuf Erdoğan, Muhammet Demir ve Musa Nizam'ı teklif etti. (beIN SPORTS)

Ya arkadaş bu nasıl iş. Bizim transfer görüşmeleri nasıl işliyor. Vidayı biz istedik 8 istediler aşağısı olmaz Beşiktaş istiyor 2.5 artı boyko. İnanalim mı buna şimdi? Adamlarin çöpü belhanda 7 veriyoruz takımın direği vidayı yok pahasına satıyorlar

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ntvsporun haber balon,ukrayna basını 2 gün önce reddetmiş o teklifi ve en az 8-9 milyon istemişler.

Juvenin elinde Pogba Vidal vardi

Ayrica Melo milli oyuncu Maicon degil

Dediklerinin Vidal haric hic biri dogru degil.

Pogba yoktu o zamanlar 2012 de geldi Juventus'a. Ayrica Melo da milli takim oyuncusu degildi. 2010 dünya kupasindan sonra cagrilmadi bir daha.

ali naci yine olumsuz seyler paylasmis

Bakın bi daha yazıyorum futbol cahili olan arkadaşlara
MAICON İYİ BİR STOPER
Takımlar kötü gidince her klübün taraftarında vardır böyle ling girişimleri

LG-K430 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Maicon'un savunmadaki partneri olan Lucao, takımdan ayrılacağını açıkladı. Sao Paulo'nun önceki gece Atletico Mineiro'ya 2-1 yenildiği maçta, kendi seyircisinin ıslıkladığı 21 yaşındaki futbolcu, kulübün kendisi için bittiğini, bir daha Sao Paulo forması giymeyeceğini söyledi.​

​

Ujfaluside gelirken 32 yasindaydi

Skrtel hem net 4 Milyon almiyor o bonuslarla beraber
Kiiyaslama yapiyoruz bizimle adi gecen oyuncular ile Skrtel i. Skrtel neredeyse 2 mislisini aliyor yoksa yillik 4 milyon euro maas vereceksek bende bir kac isim sayabilirim stoper hatti icin. Arada ciddi bir fark var rakamsal olarak.

Boy olayina pek takılmıyorum ben Ramos 1.83, Puyol 1.78, Cannavaro 1.76. Olay tamamen doğru pozisyon alma ve ziplamada bitiyor bizim vitaminsiz Semihte ne boy var ne ziplama pozisyon almasini konuşmuyorum bile.

Haklisin belirli bir yere kadar cünkü bunlar ekstrem örnekler. Hele hele Cannavaro ve Puyol. Bunlara ilave olarak bizim Bülent kaptani da ekleyebiliriz.

Boy her zaman bir avantaj saglar stopere bunu göz ardi edemeyiz. Kadroda en 1,90 civari bir stoperin bulunmasinda yine de fayda var, bizim stoperlerin hepsi kisa. Boy ortalamasi acayip düsük bunun da etkisini her duran topta görüyoruz.

Ali naci'in yayini basliyor

Kucka, maicon, acerbi, sneijder, gomis ve belhanda hakkinda bilgi verecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt