Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.447
- 19.297
- 2.633
Juvenin elinde Pogba Vidal vardi
Ayrica Melo milli oyuncu Maicon degil
Yok artık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beinsports acerbi bonservisi ile,maicon satın alma opsiyonu kiralık alınabilir demiş
biri Liverpooldan geliyor digeri Sao PaolodanSkrtel ama 32 yasinda ve yillik 4 milyon euro aliyor. O kiyas olamaz cunku hem yasli hem cok maas aliyor.
Bu adamlar 28-29 yasinda ve haberlere gore yillik 2 milyon euro alacakmis.
carsamba acerbi için görüşcekmişiz,ali naci de öncelik acerbi demişMilliyet. Rota tamamiyle Maicon
Skrtel ama 32 yasinda ve yillik 4 milyon euro aliyor. O kiyas olamaz cunku hem yasli hem cok maas aliyor.
Bu adamlar 28-29 yasinda ve haberlere gore yillik 2 milyon euro alacakmis.
ntvsporun haber balon,ukrayna basını 2 gün önce reddetmiş o teklifi ve en az 8-9 milyon istemişler.Ya arkadaş bu nasıl iş. Bizim transfer görüşmeleri nasıl işliyor. Vidayı biz istedik 8 istediler aşağısı olmaz Beşiktaş istiyor 2.5 artı boyko. İnanalim mı buna şimdi? Adamlarin çöpü belhanda 7 veriyoruz takımın direği vidayı yok pahasına satıyorlar
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Paramiz yetmez di.
Bakın bi daha yazıyorum futbol cahili olan arkadaşlara
MAICON İYİ BİR STOPER
Takımlar kötü gidince her klübün taraftarında vardır böyle ling girişimleri
LG-K430 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kiiyaslama yapiyoruz bizimle adi gecen oyuncular ile Skrtel i. Skrtel neredeyse 2 mislisini aliyor yoksa yillik 4 milyon euro maas vereceksek bende bir kac isim sayabilirim stoper hatti icin. Arada ciddi bir fark var rakamsal olarak.Ujfaluside gelirken 32 yasindaydi
Skrtel hem net 4 Milyon almiyor o bonuslarla beraber
Bence 10 civarına aldılar henüz açıklanmadı sanırım bonservisParamiz yetmez di.
Boy olayina pek takılmıyorum ben Ramos 1.83, Puyol 1.78, Cannavaro 1.76. Olay tamamen doğru pozisyon alma ve ziplamada bitiyor bizim vitaminsiz Semihte ne boy var ne ziplama pozisyon almasini konuşmuyorum bile.