- 26 Eylül 2012
- 122.957
- 73.916
- 5.208
Eğer doğruluk payı varsa Ben Arfa Belhanda'dan sonra geliyorsa listede direk kovun Tudor'u da ABV Dursun.
Sneijder yerine Belhanda'yi isteyen bir adamdan ne beklenir ki.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eğer doğruluk payı varsa Ben Arfa Belhanda'dan sonra geliyorsa listede direk kovun Tudor'u da ABV Dursun.
Onlar cidden acayip sallıyor bu dönemde yav, çok şaşırdım. BEIN gibi ciddi bir kurumun Fanatik edasında haberler yapması inanılır gibi değil. Dekoder sattırmak için mi yapıyorlar acaba? Çünkü bizim taraftarların ciddi kısmı üyeliklerini iptal ettirdiler ben dahil.En komigi de beIN Sports
adamlar puruz kalmadi dedi, KAP bildirimi her an olabilir dedi, sonra KAP bildirimi gelmeyince faks bekleniyor dedi, sonra o da olmayinca oyuncular kiralikmis, eee>? 30 Haziran dan once aciklanamiyor yalani attilar ortaya :asd22:
sneijder ayrılmak isterse gidermiş,öyle dedi ali naciTudor yonetime sneijder'i ilk 11de dusunmedigini soylemis ve belhanda'yi sneijder yerine aliyormusuz
Sneijder yedekte oturmaz bence gidici
Kesinlikle taraftari umutlandirmak icin, boylece taraftar da senin dedigin gibi hem dekoder alacak hemde stadlari doldurmak icin kombine alsin diye yapiyorlar. (full stad demek daha zevkli ve cekici maclar beIN SPORTS icin).Onlar cidden acayip sallıyor bu dönemde yav, çok şaşırdım. BEIN gibi ciddi bir kurumun Fanatik edasında haberler yapması inanılır gibi değil. Dekoder sattırmak için mi yapıyorlar acaba? Çünkü bizim taraftarların ciddi kısmı üyeliklerini iptal ettirdiler ben dahil.
+Geçen sezonu en erken kapatan takımız.Sezona en erken açan ve en çok transfere ihtiyacı olan kulübün en azından 1-2 oyuncuyu çoktan kampa getirmiş olması gerekirdi tabi.
vidal yoktu
Imbula'nin alternatifi Kucka
Dun bein sports kucka icin milan'a resmi teklif yaptigimizi soyledi