Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudor yonetime sneijder'i ilk 11de dusunmedigini soylemis ve belhanda'yi sneijder yerine aliyormusuz

Sneijder yedekte oturmaz bence gidici

En komigi de beIN Sports :D

adamlar puruz kalmadi dedi, KAP bildirimi her an olabilir dedi, sonra KAP bildirimi gelmeyince faks bekleniyor dedi, sonra o da olmayinca oyuncular kiralikmis, eee>? 30 Haziran dan once aciklanamiyor yalani attilar ortaya :asd22:
Onlar cidden acayip sallıyor bu dönemde yav, çok şaşırdım. BEIN gibi ciddi bir kurumun Fanatik edasında haberler yapması inanılır gibi değil. Dekoder sattırmak için mi yapıyorlar acaba? Çünkü bizim taraftarların ciddi kısmı üyeliklerini iptal ettirdiler ben dahil.

Sezona en erken açan ve en çok transfere ihtiyacı olan kulübün en azından 1-2 oyuncuyu çoktan kampa getirmiş olması gerekirdi tabi.

[h=2]@City_Watch[/h]
Gaël Clichy has rejected a move to Fenerbahçe and has agreed a 3-year deal with rivals Galatasaray. Deal could be done soon. [Foot Mercato]

[h=2][/h]

Sneijder'i begenmeyip Belhanda'yi isteyen hocayi da ilk defa goruyorum.

vida yı 2.5'a bitirip 2 çöpü kiev'e vermek büyük başarıdır, alkışlarım.

belhanda'ya 8 vermekte ayrı bir mallıktır.

:asd22:

Kolpalar bir bir patlıyor sanırım. Bir iki gün içinde Gomis ve Belhanda'da elde patlayacak.

Sneijder yerine isteniyorsa Belhanda hakikaten büyük saçmalık. Senin elinde daha iyisi var ve onu göndermeye uğraşıyorsun ama yerine daha az kalitelisini bir de üstüne 8 milyon vererek almaya çalışıyorsun. Güzel kafa.

Onlar cidden acayip sallıyor bu dönemde yav, çok şaşırdım. BEIN gibi ciddi bir kurumun Fanatik edasında haberler yapması inanılır gibi değil. Dekoder sattırmak için mi yapıyorlar acaba? Çünkü bizim taraftarların ciddi kısmı üyeliklerini iptal ettirdiler ben dahil.
Kesinlikle taraftari umutlandirmak icin, boylece taraftar da senin dedigin gibi hem dekoder alacak hemde stadlari doldurmak icin kombine alsin diye yapiyorlar. (full stad demek daha zevkli ve cekici maclar beIN SPORTS icin).

Win - win situation.

Imbula'nin alternatifi Kucka

Dun bein sports kucka icin milan'a resmi teklif yaptigimizi soyledi

Sizin yapacagınız transferin ben uçaklar inşallah evine düşer dursun

Galatasaray SK - Kulup profili | Transfermarkt

şu kadronun rezilliğine bak.gomis gelse bütün sezon gomis ve erenin ayagına bakacan.başka forvet düşünmüyosun.

de jong gidecek.selçuku adamdan sayan yok.ona ragmen tek ortasaha düşünüyosun.

bruma gitmiş.kanatların pok gibi.

böyle vaziyetin içine edeyim.bu sene de sampiyon olamayız.

onunuzde bedava sneijder ve 8 milyon euroya belhanda var.

paraniz sinirli ve neredeyse tum bolgelere transfer ihtiyaci var. 2. secenegi secmeniz icin gercekten gerizekali olmaniz gerekir

bjk vidayi bedavaya aldi ozaman.

elindeki kova kaleciyi vererek hem maasindan kurtuldu hem stoperini aldi.. al sana vida

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt