Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray SK - Kulup profili | Transfermarkt

şu kadronun rezilliğine bak.gomis gelse bütün sezon gomis ve erenin ayagına bakacan.başka forvet düşünmüyosun.

de jong gidecek.selçuku adamdan sayan yok.ona ragmen tek ortasaha düşünüyosun.

bruma gitmiş.kanatların pok gibi.

böyle vaziyetin içine edeyim.bu sene de sampiyon olamayız.
ne sampiyonu renktas, ilk 3 basari gercekci olursak :)
derbilerden puan alirsak O da buyuk basari, unuttugumuz seyler bunlar, basaksehir'den 4 yer olduk her sene, insanlar unutuyor bunlari transfer merakindan. halimiz gercekten harap

bjk vidayi bedavaya aldi ozaman.

elindeki kova kaleciyi vererek hem maasindan kurtuldu hem stoperini aldi.. al sana vida
kuşumuz başlığımızda sizi de görmek isteriz Hasan Bey.

Kuş Dediğin Ele Gelecek!

ikramda kusur etmeyiz..

09090125_large.jpg

şu kadronun rezilliğine bak.gomis gelse bütün sezon gomis ve erenin ayagına bakacan.başka forvet düşünmüyosun.

Kesinlikle katılıyorum. Sag bek sol bek stoper ön libero orta saha kanatlar forvet var da var yani alınması gereken bi ton mevki. Daha 1 transferimiz yokken bu kadar yere transfer beklemek çok saçma bi hayal olur bu gereksiz yönetimle.

Niye sinan varya kardeş kaç gol attı bu sene

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İmbula imbula bu adamda insan terminatör degilki kurtarsın bizi adam diyelim geldi yanında selçuk tolga :) gene bişey farketmeyecek şu transferde adı geçen adamların 3 ünü alsak adamların yedeği yok abi fiyaskoyuz

Ulan senelerce Porto'da banko oynamış adamı beğenmiyorlar şaka gibi.
Biri diyor kendini futbol piyasasına kanıtlamamış.
Biri diyor taraftarı istemiyor.
Şaka mısınız la siz?

Bu koduğumun ligini siz Bundesliga filan mı sanıyorsunuz anlamıyorum ki.

Herif beton gibi. Muhteşem bi fizik. Hava toplarında çok etkili. Sert, agresif. Porto'da kendini senelerce kanıtlamış. Tam da istediğimiz profilde.
Eeee? 7M etmezmiş etc etc... Ulan başımızda dursun denen veledi zina var neyin kafası bu? Maicon'u alırsalar öpün başınıza koyun.
Sakin ol arslanim. Thiago silvayi mi izledin maicon yerine

Oyle banko oynadigi falan yok sabah koyduk tek tek rotasyon topcusu. Ligde yilda 17-18 mac 11 oynamis ortalama. 28 yasinda brezilyaya geri yollamislar. Simdiki hali de pek iyi gozukmuyor. 7-8 milyona daha iyilerinin alinabilecegini dusunuyor millet hakli olarak. Elimizdekilerden iyi mi tabi ki iyi ama olcut bu degil.

Gomis gercekten Sabah saatlerinde Twitterden "Bekleyin geliyorum" paylasimi yapti ve sildimi? Gercekten öyle birsey olduysa Forumdan niye kimse görmedi?

En başından beri söylüyorum bu haysiyetsizlerin alacağı adamlardan hayır gelmez

Bunların çapı ancak İtalya ikinci ligindeki forvete yeter, orta saha olarak da Barzanetti'mi nedir onu alırlar

Aha haberleri düşmeye başladı işte

Galatasaray'da surpriz aday

Kısacası millet burada fena uçuyor ama unutmayın renktaşlar başımızda DURSUN denen bir YALANCI var...

En başından beri söylüyorum bu haysiyetsizlerin alacağı adamlardan hayır gelmez

Bunların çapı ancak İtalya ikinci ligindeki forvete yeter, orta saha olarak da Barzanetti'mi nedir onu alırlar

Aha haberleri düşmeye başladı işte

Galatasaray'da surpriz aday

Kısacası millet burada fena uçuyor ama unutmayın renktaşlar başımızda DURSUN denen bir YALANCI var...
onun kaynagı fotospor ya.

Vidayi oyle yazilan gibi o armut boyko + 2.5milyona falan alamazlar.
Agir yalan bunu yazanlar

Samsung Galaxy S8+ kullanarak gonderdim

TRANSFER | Fransız basınında son dakika geçen haberlere göre Gael Clichy, 3 yıllığına Galatasaray'da!

DCwzfk8XsAAds8O.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt