Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene şampiyon Fener olacak bence. Her şeyden önce uzun süredir şampiyon olmuyorlar ve 2 senedir 4. yıldızlı tek takım biziz, durumu dengelemek isteyeceklerdir. Öyle ya da böyle 2 transferi bitirdiler ve daha da yapacaklardır. Beşiktaş dağılacak gibi duruyor, biz desen malum baştaki şahıstan dolayı yapacak bir şey yok.

aman kardesim öyle deme yoksa fbli ilan edilirsin bu sitede dikkat et derim

hatta yorumunu sil bence yoksa basin cok agrir burda benden demesi

Herkez chlichyi bize yaziyor ama Juve ile görüstügünü bir ben biliyor degilim heralde. Juve Clichy icin cok feci bastiriyor. Clichy cok ama cok zor arkadaslar gercekci olun biraz

melo dunya kupasinda oynamis futbolcu olarak geldi ustelik 8 milyonluk bir bonservisi yoktu

Uyarımı yapmıştım,transfer felan yok.Bunlardan beklemiyorumda,rezil herifler.

Bu sene şampiyon Fener olacak bence. Her şeyden önce uzun süredir şampiyon olmuyorlar ve 2 senedir 4. yıldızlı tek takım biziz, durumu dengelemek isteyeceklerdir. Öyle ya da böyle 2 transferi bitirdiler ve daha da yapacaklardır. Beşiktaş dağılacak gibi duruyor, biz desen malum baştaki şahıstan dolayı yapacak bir şey yok.

video hakem uygulaması gelirse fb bir daha bu ligde şampiyon olamaz.

Yönetim ve teknik ekip birlikte yine skandal olacak hataya imza atıyor. Bu takımın sorunu 10 numara mevkisi değil, 8 ve 6 numara mevkisiydi. Oraya Selçuk ve Tolga yerine net 2 adam lazım.
Selçuk yerine box to box ve Tolga yerine Kucka tarzı adam. Bizim ekip hangi kafayla gidip Sneijder yerine Belhandayı düşünüp Selçuku takımda tutmayı planlıyor?

Imbula transferi muazzam bir transfer olur. Ama yaninda Selçuk oynayacak ise ne anlamı olur bu transferin? Yine orta saha kolay geçilir, yeni gelen stoper rezil rüsva olur. Acerbi veya Maicona verdiğimiz 7 milyon boşa gitmiş olur.

Asıl tek hamleyle kulübün kaderini positif şekilde değiştirebilirdi Tudor. Selçuk ve Tolga yerine Imbula ve Kucka, sol Belhanda, orta Sneijder ve sağ kanat Bruma tarzi oyuncu. Tete, Clichy ve yeni stoperle birlikte taş gibi savunman olurdu.

Birde Tudora sorarlar, sen kimsin gelip hemen kulübün kaderi ve efsanesiyle oynuyorsun? Yönetim sessiz kalamaz bu konuda. Öyle basit işler değil Sneijder gibi değerleri asıp kesmek.

Düşük profilli bir hoca olduğunu net bir şekilde ifade ediyor bu hamleleriyle. Conteyi örnek alıyorum diyorsan, Hazard gibi oyuncularla geçineceksin, öğreneceksin. Ego yüzünden Sneijderi gönderip düşük profilli Belhandaya 8 milyon veripte biz Sneijderin maliyetinden kurtuluyoruz demek aptallıktır.

Ancak bu yönetime yakışır. Kur sen Selçukun üstüne takımı, koy yanına Imbulayı. Aldıgın stoper rezil olduğu vakit Hajduk Split köyüne dönebilirsin ve kariyerin başlamadan biter, ama Galatasaray değer kaybetmiş olur.

Ali Naci Küçük; ''Clichy, G.Saray'dan servet istedi. Imbula için Stoke olumsuz yanıt verdi.'' demiş.

böyle böyle yine carole'e razı olacağız anlaşılan!!

Ali Naci Küçük; ''Clichy, G.Saray'dan servet istedi. Imbula için Stoke olumsuz yanıt verdi.'' demiş.

servet demesi abartı,canlı yayını dinledik.istediği 2,5 milyon avro her sene için 1 milyon imza parası.onun için çok bişey değil.clichy resmi olarak bitmedi dedi ali naci.neyse yoruldum.size iyi günler

ali naci büyükünde nevzat dindapinda allah belasini versin . anca yiyip icip haftaya belli olur derler baska da bisey bilmezler. üstünede maas alirlar oh ne güzel

Öyle birsey demedi kardeş. Dinledim, Clichy Başakşehirden çok uçuk rakamlar istedi ve o transfer olmadı dedi. (2.5 milyon artı 1 milyon imza parası)
Biz ise 2 milyon artı her yil 500bin imza parası teklif etmişiz. Henüz anlaşma yok dedi.

Imbula konusunda Stoke City karar vermemiş henüz.

belhanda ve sneijder karşılaştırmasıda muhasebeci arkadaşlar 3 yıllık toplam maliyete ve 3 yıl sonra ne olacağına da bakarsa daha akıllıca bir hamle olur ...

Melo'nun toplam bonservisi 7 milyon euro'yu buldu :)

Tabiki Melo daha klas bir oyuncuydu onu da unutmayalim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt