Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
bu hasanda sikinti var
Kuş galiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu hasanda sikinti var
1 gun gelir o transferler arastirilir
yaptiklari hulle ile kalirlar
sen kime cik cik bey diyosun haddini bil
bu tarz insanlar diyorum her yerde var twitter facebook webaslan vs. sanal alemi iyi bildigim icin bu forumda 5 sene gecirmeme gerek yok tercrübelerime dayanarak yaptim bu genellemeyi
ben bu foruma daha dün gelmis olabilirim ama sende dünyaya daha dün geldin
bjknin iyi görünmesinin tek sebebi bizim mallar ve fenerli mallar
bjkli spor yorumculari doldu tvler bizim mallarin kavgasina aradan heryere yerlestiler
öyle bir pohpohluyorlarki sanarsin barca **************
sonra dinamo kieve denk geliyorlar 6 yiyip dönüyorlar **************
Reis duyumlari bekliyoruz bu sene hic duyum alamadik
Bu Ali Naci nin sözüne niye bu kadar itibar ediyorsunuz anlamamiyorum yillardir.
Herif 1 ay icinde Clichy hakkinda 10 tane mi ne farkli aciklama yapti.
ben nedense maicona daha sıcak bakıyorum acerbiye göre. acerbide patlama ihtimali görüyorum umarım maicon gelirBruno Andrade/Goal Brasil"SP Maicon için GS'a yeşil ışık yaktı. Teklif 7m€ + 1m€. 2 kulüp ödeme planını görüşüyor."
Gereksiz tartismalardan sakinalim beyler, transfer nobetinde 3 sayfa Fiko diyonuz, kafalar iyi mi?
Transfersizlik biraz beynimize vurdu ama sakin olalim, sonucta elde var sifir. Su beceriksiz yonetim bir iki oyuncuyu KAP'a bildirse bari.
Dipnot : Her yeni üye olan kişi kuş değildir. Şüphelendiğiniz üyelikleri raporlayın lütfen.
ya zaten bize dursun vurmus tum sanli gs taraftari kan agliyor
kolpa transfer haberleriyle dahada vurmayalim renktaslara
okadarda tas kalpli degilim
1 2 transfer olsun biraz ortalik senlensin transfer duyumlarimizi paylasiriz yine