Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sen kime cik cik bey diyosun haddini bil

bu tarz insanlar diyorum her yerde var twitter facebook webaslan vs. sanal alemi iyi bildigim icin bu forumda 5 sene gecirmeme gerek yok tercrübelerime dayanarak yaptim bu genellemeyi

ben bu foruma daha dün gelmis olabilirim ama sende dünyaya daha dün geldin

ice_cube_wtf_gqvqs30u.gif

Gereksiz tartismalardan sakinalim beyler, transfer nobetinde 3 sayfa Fiko diyonuz, kafalar iyi mi?

Transfersizlik biraz beynimize vurdu ama sakin olalim, sonucta elde var sifir. Su beceriksiz yonetim bir iki oyuncuyu KAP'a bildirse bari.

Dipnot : Her yeni üye olan kişi kuş değildir. Şüphelendiğiniz üyelikleri raporlayın lütfen.

Son düzenleme:
Bruno Andrade/Goal Brasil"SP Maicon için GS'a yeşil ışık yaktı. Teklif 7m€ + 1m€. 2 kulüp ödeme planını görüşüyor."

bjknin iyi görünmesinin tek sebebi bizim mallar ve fenerli mallar

bjkli spor yorumculari doldu tvler bizim mallarin kavgasina aradan heryere yerlestiler
öyle bir pohpohluyorlarki sanarsin barca **************

sonra dinamo kieve denk geliyorlar 6 yiyip dönüyorlar **************

Adamlar zor olmayan CL grubundan hem cikamadilar hem de Kiev gibi berbat bir takimdan 6 yediler. Biz Real ve Juventus'lu gruptan cikarken 14 gol yemistik mesela toplamda, bunlar ayni gol sayisina Benfica,Napoli,Kiev grubunda ulasti.

Insallah yeni sezonda Bayern, Barca Real Madrid falan cikar su pis sikecilere de hanyayi konyayi görürler. Cok yüksekten ucuyorlar, biraz yere inme zamani geldi.

Bir Yandan Cenk Ergün yarin Acerbi'nin menejeri ile görüsecekmis, bir yandan da Brezilya Kaynakli Maicon & GS haberler cikmaya basladi. Ikisi almazlar heralde, bence Maicon bize daha yakin.

Reis duyumlari bekliyoruz bu sene hic duyum alamadik

ya zaten bize dursun vurmus tum sanli gs taraftari kan agliyor
kolpa transfer haberleriyle dahada vurmayalim renktaslara
okadarda tas kalpli degilim

1 2 transfer olsun biraz ortalik senlensin transfer duyumlarimizi paylasiriz yine

Bu Ali Naci nin sözüne niye bu kadar itibar ediyorsunuz anlamamiyorum yillardir.

Herif 1 ay icinde Clichy hakkinda 10 tane mi ne farkli aciklama yapti.

Bizim bir arkadaş vardı. At yarışı oynarken koşan 16 atın 15 ini söylerdi, sonra ben söylemiştim, nasıl bildim ama derdi. Ali Naci de o hesap.

Ben inanmiyorum artik Cenk Ergünün görüsme yaptigini 40 kere ayni haber Cenk Ergün görüstü görüstü daha ne görüsüyorlar 2 ay oldu yahu

bu yönetimden bi cacık beklemeyin arkadaşlar vaktimize yazık

Genel olarak hiçbir insanı küçümsemem ama bazı üyeler var ki cevap vermeye değer bile bulmuyorum

Gereksiz tartismalardan sakinalim beyler, transfer nobetinde 3 sayfa Fiko diyonuz, kafalar iyi mi?

Transfersizlik biraz beynimize vurdu ama sakin olalim, sonucta elde var sifir. Su beceriksiz yonetim bir iki oyuncuyu KAP'a bildirse bari.

Dipnot : Her yeni üye olan kişi kuş değildir. Şüphelendiğiniz üyelikleri raporlayın lütfen.

Raporladik zaten modum clichy'e yeteksiz diyen gereksiz bi kuş

Ohaa belhanda icin 8+1 nedir ya?Haluk yüreklinin 1 milyon € komisyon dedigi bu herhalde

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ya zaten bize dursun vurmus tum sanli gs taraftari kan agliyor
kolpa transfer haberleriyle dahada vurmayalim renktaslara
okadarda tas kalpli degilim

1 2 transfer olsun biraz ortalik senlensin transfer duyumlarimizi paylasiriz yine

Selam reyiz bizi Florya'ya çay içmeye davet etsene yine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt