- 26 Kasım 2012
- 186.685
- 261.616
- 5.998
üzüldüm ama simdi her olumsuz yorum yapana kus demek yanlis
anliyorum transfersizlik oruc basa vurmus olabilir ama biraz sakin olmaya calisin bence
Biraz sukunet renktas.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
üzüldüm ama simdi her olumsuz yorum yapana kus demek yanlis
anliyorum transfersizlik oruc basa vurmus olabilir ama biraz sakin olmaya calisin bence
Goethe gelmeyelim renktaşGeliyo hissediyorum
~tap
Dogu yanlis kisere kufur etme yetenegim var biliyorsun degil mi gene arada kayniycan sobra ben ededim be salak diyecen girme kardesim
Batefimbi?Gomissssssssssssssssss
Sana Kus derdimde Kusada benzemiyorsun baska sey derdimde neyse demicem cok korktum cünkü senden ben
Belhanda'da transferinde geri sayım başladı. (NTV Spor)Bonservis 8 M €
Futbolcuya yıllık 3 M €
4 Yıllık sözleşme![]()
oha :|
Bu adam bunları hakedecek kadar top oynadımı ? Takip eden varsa aydınlatırsa sevinirim.
Arkadaslar bu Forumun bir Admini Yöneticisi yokmu ? Niye her yorum attigimda herkes ötüyor ? Katilmiyan varsa ceker gider silah dayamiyoz ya
Paramız var harcıyoruz renktaş.
Bu adam bunları hakedecek kadar top oynadımı ? Takip eden varsa aydınlatırsa sevinirim.
Çarçur etmeyelim,tamam muhasebeci değiliz de bu abartı değilmidir renktaşım ? FFP gibi bir şey var sonuçta.
Belhanda'da transferinde geri sayım başladı. (NTV Spor)Bonservis 8 M €
Futbolcuya yıllık 3 M €
4 Yıllık sözleşme![]()
oha :|
Sneijder ile alakasi yok zaten ve asla kotu bir oyuncu degil.1 sene sözlesmesi olan topcu icin 8 milyon bonservis manyak para
kötü topcu degil (üyelerimiz abartiyor) ama Sneijderin yerine almak sacma ve kanat icin de daha uygun oyuncular alinabilir
1 sene sözlesmesi olan topcu icin 8 milyon bonservis manyak para
kötü topcu degil (üyelerimiz abartiyor) ama Sneijderin yerine almak sacma ve kanat icin de daha uygun oyuncular alinabilir