Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünyada yetenekli oyuncu sayısı çok az. Sivrilenleri ise paralı kulüpler kapıp alıyor ki istediğin kadar scout ekibin olsun. Fransa'da,Güney Amerika'da, dünyanın her yerinde nerde sivrilen biri varsa hemen kapışılıyor. Eskisi gibi alamıyorsun bu adamları on paraya. Psv bi adam almış ismi Lozano idi galiba. 14 milyon vermişler. Kıytırık bir takımdan almışlar bide. Artık eskisi gibi değil. Başakşehir bile Cengiz için 15 milyon istiyor.
Katiliyorum ek olarak Marceloya on milyon Oguzhan a onbes milyon.istiyorlar ve görüşülüyor,skertel 7 milyona gelmedi mi cok demedik mi simdi niye herkes begeniyor(ben.hala begenmiyorum ayri ) ya kjaer malesef bu cinliler ve pl rakamlarin bir tarafina su kacirdi bonservisler ucmus bende pahali diyordum ama la bakiyorum on milyon altinda adam yok

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Neden bu sneijder ve terimci olayini bukadar kompleks haline getirip, kendi kendine zarar veriyorsun ?

Sneijder´in piyasasi yillardir value ettiginin zerresi kadar bile degil. Olsaydi eger bir cin takimi coktan cikip 30-40 Milyon teklif etmisti.

Ama hic bir ciddi teklif yok yillardir, bu adamlarin senin gözünde hepsi geri zekali olmasi lazim. Ve piyasa hic olmadigi kadar kabarik, kulüplerin parasi hic olmadigi kadar cokken.

Senin begenmedigin topcularin bile sneijderden daha yüksek piyasasi var su an. Tuncay´da 2009 da türkiyenin en iyi oyuncusuydu, sadece 4 sene sonra türkiyede süperligde bile tutunamayan bir oyuncu haline geldi. Futbolda dün diye birsey yok. Hedefini kaybetmis topcular, cok ciddi performans kayiplarina ugrayabilirler.

+ o postu yazarak, millete resmen "beni alintilayin" demissin...

Max 160 karakter sınırlaması getirilmeli sana Adem.

Ust yönetime iletecem bunu.

Galatasaray, Acerbi için Sassuolo'ya 7 milyon € teklif etti. Kulübü ise 10 milyon € istiyor. İnter ve Roma yakın takipte. [Radio Goal 24]

Belhanda'ya 12 de verilir mesele o değil mesele 3.2 milyon €luk maaş bence 2.5'a ipe ipe gelmesi lazım..

Taş gibi oyuncu demek karşılığında %100 fayda alacağından emin olduğun oyuncudur Yusuf. Scout transferi tutabilir de tutmayabilir de. Onun adaptasyon sorunu olur başka bir şey olur vs...

Ben zaten Belhanda transferine karşı olmadığımı da yazdım sonrasında bana söyleme şimdi hiçbir şeyi beğenmiyorsun diye :DD Bence de ismi geçen futbolcular gayet sağlam. Keşke alabilsek hepsini.

Ama sözleşmesinin bitimine 1 sene kalmış ve tam olarak nerede oynatacağımızı kestiremediğimiz bir adam için 8 milyon bonservis + 3 milyon yıllık sözleşme yapılırsa millet illa ki soracak bu nedir diye. Yarın yönetim çıkıp para bitti bütçemiz bu kadardı der ve adam gibi 2 orta saha almazsa sen o zaman gör tepkiyi.
Ya arkadas biz sozlesme.bitimine bir sene.kalan adami on nese satmadik mi herkes Bruma diye oluyor ama buraya yaziyorum ,asla a takim oyuncusu olamayacak keske olsa zira severim brumayi o ayri bir konu ,Sneijder hayraniyim ama son iki yil verdigi birsey yok,selcuk vs tartismaya degmez zaten

Galatasaray Kucka için Milan'a teklifini yaptı ve beklemeye geçti. Bu durumdan, Kucka'yı isteyen Trabzonspor oldukça rahatsız. (beIN SPORTS)

Katiliyorum ek olarak Marceloya on milyon Oguzhan a onbes mikyon.istiyorlar ve görüşülüyor,skertel 7 milyona gelmedi mi cok demedik mi simdi niye herkes begeniyor(ben.hala begenmiyorum ayri ) ya kjaer malesef bu cinliler ve pl rakamlarin bir tarafina su kacirdi bonservisler ucmus bende pahali diyordum amanla bakiyorum on milyon altinda adam yok

Istedikleri kadar istesinler Marcelo'ya 10 Oguzhan'a 15 Milyonu. O paralari kimse vermez bunlara.

Yok Lyon Marcelo'yu istiyor haberleri falan da tamamen yalan zaten. Kendi kendilerini kandirip avutup duruyorlar.

Visca iyi oyuncu ama açık alan oyuncusu. Yasin'den iyi midir? Elbette ama abartılı fiyata alınmasını istemem. Bize Bruma tipi yılan oyuncular lazım. Dar alanda 2-3 kişiyi çalımlama yeteneği.

Bruma gibisini bulmak çok zor ama 1-2 seviye düşüğü bile iş yapar.

1-2 seviye düşüğü Garry Rodrigues işte.

Bugün tudorun ntvde isim verecegini sanmiyorum,dursun baskan yönetici gibi demec veren hocalardan hic haz almaz,örnek,hamza,terim gibi demecler vermeye özendi,ben oldum dedi,Umut bulut dedi,suan nerde oldugunu kimse bilmiyor

Bafétimbi Gomis‏ @BafGomis
Staying healthy ...

DCwm96sXkAAF4Qw.jpg
Olmaz oyle gelsin kebaba bogalim,hafta sonu mangal partileri meshur basganimizin

1-2 seviye düşüğü Garry Rodrigues işte.

Garry'de açık alan oyuncusu. Benim isteğim Bruma gibi dar alanda adam geçecek isimler. Bruma gibi 12-13 atmasın da 5 tane atsın. İyi dönemindeki Volkan Şen ilk aklıma gelen isim mesela. Beyinsiz falan ama dar alanda çok iş yapar. Ama artık bitmiş durumda.

Geçen gün söyledim bu piyasa meselesini Mbappe için 130, Morata için 75 milyon Benfica'nın uyduruk stoper ve kalecisi için 40 milyon istenen bir ortam var. Marcelo 8 milyon ediyorsa Belhanda da eder.

Burada bizi yanıltan Bruma transferi. Malesef çok çok ucuza gitti Bruma.

Garry'de açık alan oyuncusu. Benim isteğim Bruma gibi dar alanda adam geçecek isimler. Bruma gibi 12-13 atmasın da 5 tane atsın. İyi dönemindeki Volkan Şen ilk aklıma gelen isim mesela. Beyinsiz falan ama dar alanda çok iş yapar. Ama artık bitmiş durumda.

Hızlı değil ama dar alanda iş yapabilen Arda Turan var ki şahsen ben gelmesini istemem :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt