Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim bu sene ümitli olduğum isim, Linnes. Tudor geldikten sonra onu çok oynattı. Tempolu,iki yerde de oynuyor. Eğer biraz pozisyon almayı öğrenirse ligin en iyi beklerinden olacak.

Sola da Clichy gelirse bekler yıllar sonra tamamdır.

ce54443d3a7ef8fb7784c78fd9e72e55.jpg

Dursun'un yapacağı tek transfer bu olur

LG-K430 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ya arkadas biz sozlesme.bitimine bir sene.kalan adami on nese satmadik mi herkes Bruma diye oluyor ama buraya yaziyorum ,asla a takim oyuncusu olamayacak keske olsa zira severim brumayi o ayri bir konu ,Sneijder hayraniyim ama son iki yil verdigi birsey yok,selcuk vs tartismaya degmez zaten

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bruma gençti ama abi o paralar anormal değil. Bir de iyi istatistik yaptı bu sezon.

Nice' in Belhanda için 7 milyon teklif ettiği ve Kiev' in reddettiği doğru ise 8 milyon bonservis bedeli absürd değildir, hani acele de ediyoruz...Ancak bu durumda da ısrarcı olunmamasını tercih ederdim şahsen; stoper-DM-B2B transferleri öncelikli tutulmalıydı. Belhanda' nın ne mevkide oynayacağını kestirememek ayrıca kafa bulandırıyor...

Alınırsa umarım beklediği verimi alabilir Tudor. Aksi halde bunun hesabı sıkça sorulacaktır...

Sneijder gidecek agalar bence bir kanat daha alacağız göreceksiniz..
Belhanda 10 numara mevkisinde oynayacak üzülerek Wesley'den para kazanacağız 3-4 sakal ateşler Amerikanlar..

Hızlı değil ama dar alanda iş yapabilen Arda Turan var ki şahsen ben gelmesini istemem :D

Arda tam bir el freni :DD Set oynayan takımlar için çok iyi. Enrique'de bu yüzden istedi zaten. Ancak üst seviye için çok yavaş,uzaktan şutu da yok. Arda'nın en büyük özelliği fiziğine göre çok iyi top tutması. Atletico'da çok işe yaramıştı.

2014 Finalinde oynasaydı son dakikalarda Real baskısına karşı gelebilirlerdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt