Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayip birseymis gibi lanse etmiyorum. Gözlemlerim bu yönde dedim. Ister kabullen ister kabullenme, bir takinti var Sneijdere karsi Terim döneminden kalma.

Takim mi var yahu ortada 2 senedir. Ön liberomuz yok, forvetin birisi ancak havadan is yapiyor, digeri aylar önce satildi kasmiyor maclarda. Sorunlar say say bitmiyor ama herkes Sneijder odakli hep. Futbolun takim oyunu oldugunu unutuyor herkes, olaganüstü isler bekliyorlar Sneijder den sanki geri kalan herkes isini yapiyormus gibi.

O gidince hersey cözülecek mis gibi konusuyorsunuz hep. Ne degisecek yahu ne degisecek.

Şahsen Sneijder eleştirilerimin Terim'le bir alakası yok.Ancak bahsettiğin takıntı olayı tek taraflı değil.Bunun tam tersi de karşı grupta var.Osman demişti,Riekerink o kadar saçmaladı göz yumuldu sabır yeminleri edildi (Ben de destekledim bunu bir süre.) ama Tudor'a gelince birden kılıçları çekti aynı grup.Tudor'u Terimci tayfa tuttu diye sevemediniz siz de misal,2 grup arasında bu her daim olacak gibi görünüyor.

İyi de şu yukarda yazdıklarının aynısını Selçuk için dediklerinde birden köpürüyorsun ama.Ne farkı var şimdi Selçukçuların dedikleriyle senin dediğinin arasında?İkisi de takımın temposunun içine ediyor neredeyse her maç.

İsmi geçenlerden en çok istediğim isim; Acerbi. İtalyan stoper her zaman benim hayalim olmuştu. Milli takıma kadar yükselmiş,orta sınıf bir İtalyan takımında ligin tüm maçlarında oynayan biri açık ara bu ligin en iyi stoperi olur.

Maicon falan hikaye. 8'de verilse eleştirmem.

Slm
İyi nöbetler renkdaşlar : )

Uçaklarla aramız nasıl ?
Kalkan; İnen var mı ? :D : O

giphy.gif

Transferde gene berbat dönemlerden birini yaşamaya devam ediyoruz. Gene aynı taktik transferde aceleci davranmıcaz fln filan ondan sonra bi bakıcaz ucaktan imbula değil metrobüsden adem büyük çıkacak

Linnes Serdar Acerbi Clichy
___________Transfer

Yeterli olur Defansif açıdan.
Artık defans transfeleri hallerin; ofansa kanat oyuncuları bakalım.

Nice' in Belhanda için 7 milyon teklif ettiği ve Kiev' in reddettiği doğru ise 8 milyon bonservis bedeli absürd değildir, hani acele de ediyoruz...Ancak bu durumda da ısrarcı olunmamasını tercih ederdim şahsen; stoper-DM-B2B transferleri öncelikli tutulmalıydı. Belhanda' nın ne mevkide oynayacağını kestirememek ayrıca kafa bulandırıyor...

Alınırsa umarım beklediği verimi alabilir Tudor. Aksi halde bunun hesabı sıkça sorulacaktır...
______Selcuk___DMC
__________Sneijder

Yerine

________DMC___Belhanda
____________Sneijder

Olsa ne yazar... 8 Numara rahatça oynar Belhanda ve Selçuk dan daha çok koşar.

bir kaç gündür foruma giremedim
nasri geliyor diyen mod arkadaş recm edildi mi??

En az 2-3 tane yerli , 2-3 tanede yabanci transfer bekliyorum.Fazla hayal kurmayalim oyle full yabancili kadrolar mumkun değil.En az 4 yerli banko ilk 11 de olur

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

______Selcuk___DMC
__________Sneijder

Yerine

________DMC___Belhanda
____________Sneijder

Olsa ne yazar... 8 Numara rahatça oynar Belhanda ve Selçuk dan daha çok koşar.

Orjinal 8 lerin nesli mi tükendi?...Mesela bonservis free Castro' da Selçuk' tan çok daha faydalı olacaktır, yıllığı nedir ki?, aksini iddia edebilir misin?...Transfer bütçesi verimli kullanılmalı, delik büyük yama küçük...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt