Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 84.167
- 13.276
- 2.483
Ayip birseymis gibi lanse etmiyorum. Gözlemlerim bu yönde dedim. Ister kabullen ister kabullenme, bir takinti var Sneijdere karsi Terim döneminden kalma.
Takim mi var yahu ortada 2 senedir. Ön liberomuz yok, forvetin birisi ancak havadan is yapiyor, digeri aylar önce satildi kasmiyor maclarda. Sorunlar say say bitmiyor ama herkes Sneijder odakli hep. Futbolun takim oyunu oldugunu unutuyor herkes, olaganüstü isler bekliyorlar Sneijder den sanki geri kalan herkes isini yapiyormus gibi.
O gidince hersey cözülecek mis gibi konusuyorsunuz hep. Ne degisecek yahu ne degisecek.
Şahsen Sneijder eleştirilerimin Terim'le bir alakası yok.Ancak bahsettiğin takıntı olayı tek taraflı değil.Bunun tam tersi de karşı grupta var.Osman demişti,Riekerink o kadar saçmaladı göz yumuldu sabır yeminleri edildi (Ben de destekledim bunu bir süre.) ama Tudor'a gelince birden kılıçları çekti aynı grup.Tudor'u Terimci tayfa tuttu diye sevemediniz siz de misal,2 grup arasında bu her daim olacak gibi görünüyor.
İyi de şu yukarda yazdıklarının aynısını Selçuk için dediklerinde birden köpürüyorsun ama.Ne farkı var şimdi Selçukçuların dedikleriyle senin dediğinin arasında?İkisi de takımın temposunun içine ediyor neredeyse her maç.