Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1. Uğur' u bizden almadı.

2. Uğur ve Semih' in yıllık kazançlarını hesaba katmak gerekir. Semih 1.8 kazanıyor, Uğur' un 500 bin bile aldığını sanmıyorum. Kaldı ki Uğur' la yetinmeyip yabancı sağbek aldırdı. Bu arada Uğur bizdeki bütün sağbeklerden daha iyi, durduk yere ligi forse etmedi adamlar, hakemler tarafsız olsa şampiyon olurlardı, çok net...

3. Böyle yüksek sözleşmesi olan Semih' i paraya sayıyorsun. Bugün bonservisi elinde olarak kapılarına gitse 1.8 filan hayatta vermezler...

Yeter mi?;)...

Aydınlandım teklifimi 3 milyon € +Semih yapıyorum :)

Bu belhanda insallah gelir ve insallah da hepimizi mahcup eder

Samsung Galaxy S8+ kullanarak gonderdim

DCyFgSDUAAAoUPR.jpg

DCyFgTCUAAEjjPr.jpg

DCyFgWkU0AQ2L6c.jpg

Bu sezonun komisyon transferi belhanda oldu cok pis paralar cepe inecek

Aydınlandım teklifimi 3 milyon € +Semih yapıyorum :)

Yasin + Semih + 5 milyon...Realite böyle bir şeyi gerektiriyor. Abdullah Hocanın Yasin' i istediği biliniyor, Semih' le de ilgili olmasını canı gönülden isterim...

Yasin' den çok daha iyi ve gencini alıyorsun, Semih' e verilen her kuruş çöpe gidiyor zaten. Gidenlerin 2.9 luk maaşını düşersen bedava gibi bir fiyat, daha ne olsun?:)...

Bu Tolga'nın şortunu kilot yapma sorunsalına ne diyeceksiniz? Çok itici bir hareket değil mi ya.

Tudor ısrarla 2 stoper istediği için Acerbi olmazsa; Maicon + başka bir stoper transferi yapılacak. (NTVSPOR)

beinsports da maicon kiralık-opsiyon,acerbi bonservisi ile dedi.2 stoper istiyomuş oraya göre de tudor

Yasin + Semih + 5 milyon...Realite böyle bir şeyi gerektiriyor. Abdullah Hocanın Yasin' i istediği biliniyor, Semih' le de ilgili olmasını canı gönülden isterim...

Yasin' den çok daha iyi ve gencini alıyorsun, Semih' e verilen her kuruş çöpe gidiyor zaten. Gidenlerin 2.9 luk maaşını düşersen bedava gibi bir fiyat, daha ne olsun?:)...

Senle masaya otursak Avcıyı ikna edebiliriz aslında Cenk beceremez bu işi ama orda burda ki gibi çok dürüst olma alla pulla Kayserili tüccarlar gibi. :D
Şaka bir yana Yasin ve Semih'ten kurtulmak için güzel teklif ama 5 fazla gibi 4 milyon max.

Tudor, Yönetime verdiği raporda mevcut stoperlerin çok istikrarsız olduğunu ve bu yüzden kesinlikle 2 stoper istediğini bildirdi.(NTVSPOR)

inşallahhh

Büyük ihtimal seneye 3 büyüklerin kadroları:

GALATASARAY:

--------------------------Muslera-----------------------------

-Tete----Maicon/Acerbi-----------Serdar/Ahmet----Clichy-

-------------Tolga----------------------Selçuk-----------------

-Yasin-------------------Sneijder-----------------Belhanda----

--------------------------Gomis----------------------------------

İmbula gelmez, Tete ve Clichy yatabilir.

BEŞİKTAŞ:

------------------------------Fabri---------------------------------

-Gökhan------Vida--------------------Marcelo-------Caner-----

--------------Oğuzhan---------------Atiba------------------------

-Quaresma---------------Talisca?----------------Babel----------

--------------------------Aboubakar/Llorente---------------------

Talisca gidebilir.

FENERBAHÇE:

---------------------------Volkan---------------------------------

-Dirar------------Kjaer-----------------Skrtel-------Hasan------

-------------------Topal---------------Josef-----------------------

-Lens------------------Valbuena--------------Sow----------------

----------------------------Van Persie------------------------------

YORUM: Talisca giderse Fenerbahçe net şampiyon olur. Galatasaray'da ikinci olur. Beşiktaş Avrupa'yı zorlar ligi erken fark yerse bırakır.

Şahsen Sneijder eleştirilerimin Terim'le bir alakası yok.Ancak bahsettiğin takıntı olayı tek taraflı değil.Bunun tam tersi de karşı grupta var.Osman demişti,Riekerink o kadar saçmaladı göz yumuldu sabır yeminleri edildi (Ben de destekledim bunu bir süre.) ama Tudor'a gelince birden kılıçları çekti aynı grup.Tudor'u Terimci tayfa tuttu diye sevemediniz siz de misal,2 grup arasında bu her daim olacak gibi görünüyor.

İyi de şu yukarda yazdıklarının aynısını Selçuk için dediklerinde birden köpürüyorsun ama.Ne farkı var şimdi Selçukçuların dedikleriyle senin dediğinin arasında?İkisi de takımın temposunun içine ediyor neredeyse her maç.
Yahu Tarıkı,Cemaliyi,Yasini vs vs de Aysal aldı.Onları savunan var mı?Bu takım hemen hemen aynı kadroyla 2 yıl önce şampiyon olmadı?Sen o kadrodan Meloyu çıkartıp Bilali koy dİyen,Tellesi gönderip Carole'u koy diyen Sneijder miydi?
Bir de takım onun üstüne kuruluyormuş da olmuyormuş.Hangi takım yahu?3. sınıf topçularla maçlara 13 kişi çıksan ne değişecek?

fenerin lens olayı sıkıntılı.kjaerin gitmesi gündemde.stoper ve ortasaha alacaklar.kameni geliyo falan filan.beşiktaştan gerideler bence.

Geri dörtlü ve selçuk tolga komple değişirse bende değişirim yoksa küfüre devam bu mallara..

Senle masaya otursak Avcıyı ikna edebiliriz aslında Cenk beceremez bu işi ama orda burda ki gibi çok dürüst olma alla pulla Kayserili tüccarlar gibi. :D
Şaka bir yana Yasin ve Semih'ten kurtulmak için güzel teklif ama 5 fazla gibi 4 milyon max.

Bana güven, tüccar değilim ama Kayseriliyim zaten, illa ki bir şeyler bulaşmıştır!:D...

Tudor iki stoper istiyormus. Maicon tamam, Acerbi zor, yarin son teklfimizi iletecegiz, olmazsa baska bir stoper alinacak (ntv)

Bu sene aslında en büyük korkum Tudor ya bu takımı kaldırabilecek mi?
Bu bahsi geçen adamlar gelirse idare edebilir mi bilmiyorum..
Hele hele Belhanda gibi bir arıza iyi yönetilmezse çöpe atılmış milyonlar olacak..

Bu sene aslında en büyük korkum Tudor ya bu takımı kaldırabilecek mi?
Bu bahsi geçen adamlar gelirse idare edebilir mi bilmiyorum..
Hele hele Belhanda gibi bir arıza iyi yönetilmezse çöpe atılmış milyonlar olacak..
sorumluluk tudorda.görücez ne yapıcak..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt