Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
57705862a704a.jpeg

Ozaman maicon H.O
Eger bu haber dogru ise Maicon H.O

Samsung Galaxy S8+ kullanarak gonderdim

Sneijder gitti gibi ve yalan değilse 42.5 milyon euro bütçe çıkıyor.

---------------Muslera-----------------

Corchia-------Maicon-------Acerbi--------Clichy

---------İmbula-------------Asomah------------

Lens----------Belhanda--------Gary-----------

----------------Gomis------------------------

Corchia--5-6 milyon
Maicon--6-7 milyon
Acerbi--7-8 milyon
Asamoah-9 milyon
İmbula---2 milyon+13 milyon kiralık
Lens-----7 milyon
Belhanda---8 milyon
Gomis ve Clichy beleş.
Yaklaşık 44 milyon 47 milyon arası.Asamoah için taksit yapılabilir.Serdar oynayacaksa Gary yerine bir isim alınır veya kiralanabilir veya Yasin oynar.
Belki pahalı ama seneye 30 mlyon euro ş.ligi parası direk cepte.

11 yabanci ile mi oynayacaksin

Sana gercekci geliyor mu

Porto ve Sao Paulo'da Kaptanlik yapan Maicon, Türkiye'de kral olur.

---------------------------------------Muslera---------------------------------
-----Linnes/Juanfran-----------------Maicon-----------Acerbi---------Clichy--------
---------------------------Kucka/Asamoah----------Selcuk Inan--------------------
--------------Visca/Lens-----------------Sneijder--------------Belhanda-----------
-----------------------------------Bafetimbi Gomis--------------------

nuri çıkar ağzındaki baklayı, ver artık şu ribery duyumunu lütfen

BİLGİ | Rennes kulübü resmi hesabından @SMCaen forması giyen Jordan Tell (20) ile anlaştığını açıkladı. #Ligue1

Rennes ve lille piyasadaki gencleri topluyolar.

Maiconu Sao Paolo da hic izlemedim ancak Semih ve Ahmet ten sonra Yalcin Ayhani dahi transfer etsek cok ciddi fark yaratacaktir. 7 milyon euro gecen sene 12 m. euro ya satin alinmis oyuncu icin cok buyuk bir meblag degil. Acerbi olmuyorsa Maicon iyi bir alternatif.

Porto ve Sao Paulo'da Kaptanlik yapan Maicon, Türkiye'de kral olur.

---------------------------------------Muslera---------------------------------
-----Linnes/Juanfran-----------------Maicon-----------Acerbi---------Clichy--------
---------------------------Kucka/Asamoah----------Selcuk Inan--------------------
--------------Visca/Lens-----------------Sneijder--------------Belhanda-----------
-----------------------------------Bafetimbi Gomis--------------------

galatasarayda kaptanlık yapan selçuk sabri hakan balta nerede ne olur?

TRANSFER | Nice, Fiorentina kulübünün Valentin Eysseric için yaptığı 2 M€ teklifi geri çevirdi. Nice Eyserric için 6M€ istiyor.

''Sao Paulo Genel Müdürü Pinotti, Maicon'un Galatasaray'a satışını az önce doğruladı.''
Pinotti acaba de confirmar a venda do Maicon ao Galatasaray

Galatasaray Kucka için Milan'a teklifini yaptı ve beklemeye geçti. Bu durumdan, Kucka'yı isteyen Trabzonspor oldukça rahatsız. (beIN SPORTS)
Cavanda'ya saysınlar kadro dışı kalmış adamı Dursun'a 1.8 milyon euroya kitlediniz

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

maicon ayrılmak istiyomuş..bikaç twitin çevirisinden anladıgım.henüz bize satılmadı galiba.ama anlaşıldı haberleri çok tabi.

4-2-3-1 sisteminin getirdiği en kötü özellik biraz hareketli, atletik ama zekası olmayan, takım oyunu nedir, nasıl oynanır bilmeyen kanat oyuncularını dünya yıldızı ilan edilmesi oldu malesef. Çok göz boyuyor bu tip adamlar, özellikle genç taraftarlarında çok ilgisini çekiyor.

Gelgelelim futbolda takım oyunu, oyun görüşü, top tutma, bekine yardım, bekiyle hücum yapabilme gibi birçok özellik kanat oyuncularında olmazsa olmaz bana göre. Bu açıdan düşünürsek Visca'yı çok istiyorum, çünkü takım oyuncusu ve futbol zekası var . İnşallah transfer gerçekleşir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt