Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütçe sıkıntı ise Acerbi bonservisiyle,Maicon satın alma opsiyonlu kiralık çok iyi olur.

Maicon olursa acerci olmaz. Şampiyonlar Ligi'nde değiliz zor 2 tane pahalı stoper. Ahmet Çalık ya da sakatlanmazsa Serdar Aziz oynar maiconun yanında. Bize lider stoper lazimdi, Semih dışında herkes maiconun yanında oynayabilir Semih gitsin yeter. Ahmet Çalık gelecek için ışık verdi bazı maçlarda yanında iyi stoperle görmek lazım.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maicon ona yazilan Veda Mesajlari begeniyor Instagram'da. Hayirli olsun.

DCyQxshWsAUqVx0.jpg:large

Dick Advocaat adam gibi adam çıktı. Fenerbahçede demeçlerinden belli oluyordu zaten.

Bayadir yorum yapamiyorum islerim dolayisiyla. Birseyler karalamak istedim transfer söylentileri hakkinda:

- Dursun Özbek´in capina uymayan kaliteli futbolcular yaziliyor ciziliyor. Beklemiyordum, hala da beklemiyorum sahsen.

- Isimlere baktigimda, eksiklerin dogru tespit edildigini görüyorum, yine sasiriyorum.

- Aslinda baktigimiz zaman, ilk 11´in %80´i degismeli ve transferlerin hepsi ilk 11´e yapilmali.

- 2 yabanci stoper, sag ve sol bek, orta saha, kanat ve forvet dogru tespitler.

- Benim icin en önemli transferler Gomis ve Belhanda degil, defansin komple kaliteli isimlerle degismesidir.

- Yani Clichy - Maicon - Transfer - Tete taryi bir defans hatti sart oglu sart.

- Belhanda´ya 6 ay kala 8 Milyon verilmesini dogru bulmuyorum ama ben taraftarim. Yönetim ve cakma entel dinazorlar düsünsün.

Nazifoğlu komisyon transferi Serdar'ı almasa Acerbi ve Maicon aynı anda çok rahat alınırdı.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yasin,Garry'nin mevkisi asıl sol kanat o yüzden sağ kanat alınacaktır bence

Farz edelim sag kanada yeni oyuncu aldilar

Sol kanatta kim oynayacak? Yasin'i ilk 11de gormek istemiyorum ki tudor oynatmaz, garry'den anca yedek oyuncu olur, onu da oynatmaz zaten

Sinan son maclarda gosterdigi performansi ile tudor'un gozune girmistir

Bayadir yorum yapamiyorum islerim dolayisiyla. Birseyler karalamak istedim transfer söylentileri hakkinda:

- Dursun Özbek´in capina uymayan kaliteli futbolcular yaziliyor ciziliyor. Beklemiyordum, hala da beklemiyorum sahsen.

- Isimlere baktigimda, eksiklerin dogru tespit edildigini görüyorum, yine sasiriyorum.

- Aslinda baktigimiz zaman, ilk 11´in %80´i degismeli ve transferlerin hepsi ilk 11´e yapilmali.

- 2 yabanci stoper, sag ve sol bek, orta saha, kanat ve forvet dogru tespitler.

- Benim icin en önemli transferler Gomis ve Belhanda degil, defansin komple kaliteli isimlerle degismesidir.

- Yani Clichy - Maicon - Transfer - Tete taryi bir defans hatti sart oglu sart.

- Belhanda´ya 6 ay kala 8 Milyon verilmesini dogru bulmuyorum ama ben taraftarim. Yönetim ve cakma entel dinazorlar düsünsün.

Uzun zaman sonra hos geldin onur kardesim.

Sneijder gitti gibi ve yalan değilse 42.5 milyon euro bütçe çıkıyor.

---------------Muslera-----------------

Corchia-------Maicon-------Acerbi--------Clichy

---------İmbula-------------Asomah------------

Lens----------Belhanda--------Gary-----------

----------------Gomis------------------------

Corchia--5-6 milyon
Maicon--6-7 milyon
Acerbi--7-8 milyon
Asamoah-9 milyon
İmbula---2 milyon+13 milyon kiralık
Lens-----7 milyon
Belhanda---8 milyon
Gomis ve Clichy beleş.
Yaklaşık 44 milyon 47 milyon arası.Asamoah için taksit yapılabilir.Serdar oynayacaksa Gary yerine bir isim alınır veya kiralanabilir veya Yasin oynar.
Belki pahalı ama seneye 30 mlyon euro ş.ligi parası direk cepte.

O kadar yapmışken garry yerinede bir adam koymak lazım.:) Ne kadar maliyetli olursa olsun bu değişimi yapmak şart. Paraya bir kere kıyılacak. Başka çaremiz yok.
Aksi taktirde üçün beşin hesabı yapılıp yarım yamalak takım kurulursa seneye tekrar yap boz yapmaya devam ederiz.Şu yukarıdaki kadroya seneye en fazla duruma göre 1,2 tane adam alırsın.

Farz edelim sag kanada yeni oyuncu aldilar

Sol kanatta kim oynayacak? Yasin'i ilk 11de gormek istemiyorum ki tudor oynatmaz, garry'den anca yedek oyuncu olur, onu da oynatmaz zaten

Sinan son maclarda gosterdigi performansi ile tudor'un gozune girmistir
Bana kalsa 2 kanat oyuncusu lazim. Solda belhanda oynar şino gitmesse yada garry.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt