Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kadar yapmışken garry yerinede bir adam koymak lazım.:) Ne kadar maliyetli olursa olsun bu değişimi yapmak şart. Paraya bir kere kıyılacak. Başka çaremiz yok.
Aksi taktirde üçün beşin hesabı yapılıp yarım yamalak takım kurulursa seneye tekrar yap boz yapmaya devam ederiz.Şu yukarıdaki kadroya seneye en fazla duruma göre 1,2 tane adam alırsın.
oraya adam almaya utandım :)

WQ9WJ8.png

G02bdZ.png

Reis oyunda alamazsın gibi gözüküyor.

Belhanda hırslı agresif bir oyuncu. Öyle bizim yerliler gibi sahada vurdumduymaz ruh gibi dolaşmaz. Bu bile çok büyük bir +, takım kimyasını çok olumlu etkiler

Hakan Gündoğar: Geçen sezonun sorunu Sneijdermi yani? Göndersin Tudor görelim gelecek sene Galatasaray halini.

Asporda Sneijder-Belhanda istatistikleri var. Sneijder her alanda ezmiş adamı. Biz bunu Sneijder yerine 9 milyona alıyoruz.

2011-2014 arası belhanda üst düzey bir yetenek idi sonra düşüşe geçti bakalım yeteneklerini ne kadar gösterecek. Eğer takıma adapte olursa büyük işler de yapabilir. Bonservis ciddi yüksek o açıdan taraftar gözünde eksi ile başlayacak

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7 yıl portoda oynayan adam nasıl servet oluyor ya anlamıyorum. Bence sao paulo takım olarak kötü durumda adam da düşmüştür formu. Beşiktaş küme düşen takımdan stoper aldı marcelo ama iyi takıma gelince kendini buldu. Ben ümitliyim maicondan bence tam aradığımız adam çok tecrübeli, hava toplarında etkili, agresif

insallah oyledir ama bu bir kriter olamaz. servet de yasi ilerleyene kadar senelerce turkiye'nin en ust seviye takimlarinda oynadi. hatta 8 milyona az daha marsilya'ya satiyorduk.

Erman Gönlüşen'in verdiği son dakika gelişmesime göre Younes Belhanda'nın Galatasaray'a transferinde artık hiçbir sorunun kalmadı.

Galatasaray, Faslı oyuncunun bonservisi olan 8 milyon Euro'yu 18 ayda ödeyecek. Belhanda'nın cuma günü İstanbul'da olması bekleniyor.

Beinsports Son Dakika

O para 18 ayda ödeneceği için 8 dir zaten bunun neresi kar? 4,5 5 alacağın adamı 8 alıp heleki orta sahaya adam alınmazsa g.tlerine soksunlar belhandayı. Geri dörtlü ve selçuk tolga değişecekki böyle oyuncular kıymetli olsun 40 gol ortala gol yiyen bir takıma bruma yerine veya wes yerine belhan da gelse ne olacak hazard gelse ne olacak.

Cok sukur bugunde belhanda ve maiconu tekrar aldik.
Yarinda gomisi obur gun clichyyi aliriz

Samsung Galaxy S8+ kullanarak gonderdim

Hakan Gündoğar: Geçen sezonun sorunu Sneijdermi yani? Göndersin Tudor görelim gelecek sene Galatasaray halini.

Asporda Sneijder-Belhanda istatistikleri var. Sneijder her alanda ezmiş adamı. Biz bunu Sneijder yerine 9 milyona alıyoruz.
Fransa ve Türkiye ligini istatistik anlamında kiyaslamamak lazım. Sneijder üst düzey futbolcu kimsenin lafı olmaz. Ancak yaptığı 15 asiste rağmen kötü bir sezon geçirdigini düşünüyorum tüm maçları izlemiş biri olarak. Çok durağan oynuyordu umarım bu sene daha iyi oynar Sneijder yeri ayrı bizde.

Belhanda tekrardan Galatasaray'da.

Belhanda yerine lens bey alınmalıydı. Kafaniza soxum.

Ne sokmuşlar arkadaş bay bay sağlam sokmuşlar resmen trafo sokmuşlar. Adamı en iyi döneminde aldıkları paraya geri sattılar vay be

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt