- 11 Haziran 2015
- 39.850
- 28.258
- 2.193
Aynen öyleulan belhanda inşallah gösterirsin kendini.ya hepten çakılcan ya da çıkıcan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen öyleulan belhanda inşallah gösterirsin kendini.ya hepten çakılcan ya da çıkıcan
oraya adam almaya utandımO kadar yapmışken garry yerinede bir adam koymak lazım.Ne kadar maliyetli olursa olsun bu değişimi yapmak şart. Paraya bir kere kıyılacak. Başka çaremiz yok.
Aksi taktirde üçün beşin hesabı yapılıp yarım yamalak takım kurulursa seneye tekrar yap boz yapmaya devam ederiz.Şu yukarıdaki kadroya seneye en fazla duruma göre 1,2 tane adam alırsın.
insallah oyledir ama bu bir kriter olamaz. servet de yasi ilerleyene kadar senelerce turkiye'nin en ust seviye takimlarinda oynadi. hatta 8 milyona az daha marsilya'ya satiyorduk.7 yıl portoda oynayan adam nasıl servet oluyor ya anlamıyorum. Bence sao paulo takım olarak kötü durumda adam da düşmüştür formu. Beşiktaş küme düşen takımdan stoper aldı marcelo ama iyi takıma gelince kendini buldu. Ben ümitliyim maicondan bence tam aradığımız adam çok tecrübeli, hava toplarında etkili, agresif
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Reis oyunda alamazsın gibi gözüküyor.
Fransa ve Türkiye ligini istatistik anlamında kiyaslamamak lazım. Sneijder üst düzey futbolcu kimsenin lafı olmaz. Ancak yaptığı 15 asiste rağmen kötü bir sezon geçirdigini düşünüyorum tüm maçları izlemiş biri olarak. Çok durağan oynuyordu umarım bu sene daha iyi oynar Sneijder yeri ayrı bizde.Hakan Gündoğar: Geçen sezonun sorunu Sneijdermi yani? Göndersin Tudor görelim gelecek sene Galatasaray halini.
Asporda Sneijder-Belhanda istatistikleri var. Sneijder her alanda ezmiş adamı. Biz bunu Sneijder yerine 9 milyona alıyoruz.
o prandelliydi
terimci olunca normal hatırlamaman