Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda transferinde kesin komisyon dondu

Muhtemelen 5 milyon euro'ya aldik kendisini, 1 milyon euro bonus olacak, 2 milyon euro'nun 1 milyonu ahmet bulut'a digeri Belhanda'nin menejerine gitmistir.

hadi maliyetini gectim bu belhanda'nin da bu takim hangi sistemle oynayacak. hem sneijder hem belhanda ayni anda sahada mi olacak? 2si de oos bu adamlarin. bunlarin arkasini kim savunacak? hadi bi defansif adam aldik diyelim. yedeklere bak arkadas. selcuk 3m, tolga 2m, de jong 2.5m masallah barcelona bu kadar vermiyordur yedek oyuncularina.

haa belhanda solda da oynayabilir diyebilirseniz ama devsirme oyuncu istemiyorum. bu kadar para vereceksem bruma gibi has kanat oyuncusu izlemek isterim. yardirsin gitsin kanattan. yoksa lafta sneijder de solda oynayabiliyor. ama ne kadar verimli oluyor orasi ayri mevzu. istatistiklerine bakarsak belhanda'da da bu durum acikca belli. oos oynadiginda istatistikleri kat kat daha iyi. yani nerden bakarsak bakalim elimizde kalacak bir transfer. hiç bir yerden savunamiyorum ne yazik ki

aah belinda filmini izleyecem böyle giderse belhandanın adı cagrısım yapıyor

Mancini oynattığı oyunla falan gayet basariliydi son zamandaki tdlere göre,bos yere sallamayalim. Deplasmanlarda kötüydük bi. Herşeyi de hocaya bağlamak olmaz bu tip şeylerde. Uzun zamandir öyle güzel futbol görmedim ben

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sesli güldüm hele hele oynattığı oyunda başarılıydı demek kahkaha attırdı. deplasman rezilliklerini kimi bağlayacaktık başkana mı? çok taktisyen TD Mancini ne tesadüf deplasmanda galip gelebilecek bir TAKTİK OYUN geliştiremedi sayısız maçta. :D

Yanlız şu video hakem uygulamasını bulan tam bir Götze. Ulan futbolunda iyice içine ettiler şerefsizler. Beyin tasına tükürdüğüm gerizekalıları.

belhanda ve lensi alıp 433 oynayabiliriz ama orta sahada selçuk ve sneijder gibi 30u geçmiş kicini kaldirmayan veteranlar oynayacaksa zor

Çok zor

beIN Sports kac defa "Son Dakika" Belhanda haberini verdi acaba bu geride kalan 1 haftada?

Nevzat Dindar‏ @nevzatdindar

Gomis, Belhanda ve Maicon.. Çilek tarlası için yetmez ama EVET..
1f353.png
1f353.png
1f353.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt