Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 sene daha kalmaliydi kesinlikle. Taraftar harcadi adami. Teknik direktorlerde istikrar önemli birşey, Mancini'de şartlara ragmen gayet iyiydi ya yalan yokArenadaki maçlarda orgazm ediyordu takım.
O dursunun oteli için yaptığı sözleşmeDinamo kievi mi satın almisiz?
Mancini oynattığı oyunla falan gayet basariliydi son zamandaki tdlere göre,bos yere sallamayalim. Deplasmanlarda kötüydük bi. Herşeyi de hocaya bağlamak olmaz bu tip şeylerde. Uzun zamandir öyle güzel futbol görmedim ben
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
1 sene daha kalmaliydi kesinlikle. Taraftar harcadi adami. Teknik direktorlerde istikrar önemli birşey, Mancini'de şartlara ragmen gayet iyiydi ya yalan yok
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
peki ali nacicimali naci küçük @nkucukk
Galatasaraylı yöneticilerin kesin ve net ifadesi " Edin Visca transfer gündemimizde yok, listemizde de hiç olmadı"
sen bilirsin ne diyim benim görüşüm bu yönde.Sesli güldüm hele hele oynattığı oyunda başarılıydı demek kahkaha attırdı. deplasman rezilliklerini kimi bağlayacaktık başkana mı? çok taktisyen TD Mancini ne tesadüf deplasmanda galip gelebilecek bir TAKTİK OYUN geliştiremedi sayısız maçta.![]()