Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yine transfer çalımı yedik
DCyeo_QXYAEkoSO.jpg

Sağlam kadro kuruluyor bana göre. Kaç para verdikleride zerre umrumda değil. İsterlerse 18 versinler. Ben artık kaliteli takım izlemek istiyorum. Takım içinde mıymıntı silik yeteneksiz adam görmek istemiyorum.

eger belhanda gomis maicon geldiyse bunlara imbula seviyesinde orta saha ekenmeli.
ozaman takimin iskeletini kurmus oluruz, bir takimin en önemli noktalari her zaman forvet defansif orta saha ve stoperidir, bi noktaya kadarda kalecisi.
gerisi etrafina kurulur örnegin glichy tete, bonus olarak sayarim. acerbiyide alirlarsa gol yemeyiz ama maicon acerbi sanmam.
dedigim gibi bu 3 transferden sonra en önemlisi imbula tarzinda orta saha olur.

benım yayında basket macı var yanlıs kanalımı actık naptık?

Sağlam kadro kuruluyor bana göre. Kaç para verdikleride zerre umrumda değil. İsterlerse 18 versinler. Ben artık kaliteli takım izlemek istiyorum. Takım içinde mıymıntı silik yeteneksiz adam görmek istemiyorum.
Muslera ve Sneijder'e ilaveten 6 oyuncu aliniyor. Serdar/Ahmet, Selcuk/Tolga, Yasin/Rodrigues/Sinan bunlardan da 3'ü 11'i tamamlayacak.

Artik kimleri alip göndereceklerine acil karar versinler ve kadroyu kursunlar. Her yil bunlarin sacmaliklariyla ugrasmaktan biktik.

Onu al bunu alma öyle kadro kurulmuyor ligde 4. veya 6.oluyorsun.

Semih. Balta. Jong gibi cöpleride postalamamiz lazim

Valla kimi alırsalar alsınlar. Orta sahaya adam gibi birisi alınmadığı sürece hiçbir boka yaramaz...

Ben Belhanda'nın maliyetinde falan değilim. Komisyon dönüyorsa da yapacak bir şey yok tonla işe yaramaz aldığımız adamlarda da dönüyordu komisyon.

Gelgelelim oyuncu özellikleri olarak nasıl bir mantık güdüldüğünü ve takım kimyası olarak ne düşünüldüğünü gerçekten merak ediyorum. Bana anlatacak biri olursa da çok mutlu olurum.

Ortada dolanan sağ bek ismi yok mu ya sağ bek

Alnitak Alnilam Mintaka

komisyon falan yok bunlar oyuncuyu itibarsizlastirmak icin. sneijder marke edildiginde oyunumuz kitlendigi icin hoca istedi adami

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt