Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hizli bir stoper daha lazim biraz Denayer gibi atletik diyelim.

Sunu da soylemeden gecmeyelim, cogu kisi bir anda Maicon geliyor diye seviniyor ki normal bu.

Ama dortlu defansta onunla stoper partneri olabilecek bir oyuncumuz da yok suanda. Serdar Aziz'in sakatligini gectim, onun acigini kapatacak stilde bir oyuncu degil. Ahmet Calik da henuz o kivama gelmis birisi degil. Semih ve Balta yi soylememe gerek yok bile tabi.

Eldeki yerlilerden biri olursa defans hattı yine en çok sövülen yer olur

Stoperde tekniğe çok takılmamak lazım yalnız arkadaşlar. Biz Real, Barca veya City değiliz. Ayağı iyi hızlı vs diye ne kadar savunmadan anlamayan, kornerde adam tutmasını bilmeyen, pozisyon almadan bihaber adam varsa doldurduk takıma.(Chedcu-Dany vs.) Stoper dediğin sert olacak , adam kaçırmayacak, kafa topu vermeyecek. Bizim ligde bu tip adamlar herzaman iş yapmıştır, yapacaktır...

Bruma = 12.5 + 2.5

Belhanda = 8

Maicon= 7

Gomis = 3

Yani 3 milyona 3 iyi oyuncu. Sıkıntı yok bence.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sao Paulo Atletico-PR macin kadrosunu acikladi. Söylendigi gibi Maiconu almamis kadroya:

86ef4795a9d64617b608f99c4f90537f.png

Bence Maicon gelecekse, (aklima baska biri de gelmiyor gecenin su saatinde), Denayer ve sagbeke Tete alinsin diyecem. Solbek icin de kim alinir bilemiyorum ama ancak boyle defans bir seye benzer gibi.

----------Muslera

Tete--Serdar-Maicon-Clichy

-------Tolga----Kucka

Sinan--Ben arfa--Belhanda

-----------Gomis

aslında aynı tip 2 uzun stoperde olur fenerde kjaerde skertelde 2side uzun sert ve agır aynı tip stoperler

Türkiye liginde is yapar hertürlü

abi abartmayalım , cl oynamayacağız adam gibi bir orta saha ile 2 bek gelsin maiconun yanındacengaver ahmet bile götürür ligi evelallah serdar da sakatlanmazsa oynar , zannetmiyorum ama

Acerbi olmuyorsa Denayer kiralanabilir aslında Maicon'un yanına. Kadro mühendisliği yapamamanın sıkıntısını çekiyoruz.

bunca yil sonra bir stoper alabildigimize sevin hala stoper diyor :D
asil defansif orta saha lazim simdi bu transferlerden sonra.
Orta saha lazim elbet ama Tudor'un aciklamalarina bakarsak pek de oyle bir dusuncenin hakim oldugunu soyleyemiyecem. Adam Selcuk diyor hala.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt