Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanlış anlamayın da aramızda Brezilya ligini amma izleyen varmış:D Bu adam oyun içinde nasıl bir stoper? Chedjou geldiğinde de herkes uçuyordu. Tamam sert, kafa topları iyi de ağır mı, ayağı iyi mi, konsantre kaybı yaşıyor mu, önde savunmayı kursak sorun yaşar mı, savunmaya liderlik edebilir mi? İnşallah tutar ben hiç izlemedim, gerçi bizimkilerden kötü olması imkan dahilinde değil de.

chedjouyu herkes göklere cikarip kötü cikti, maicona herkes kötü diyip ancak iyi cikma sansi var !

Gomis tamam da yedeği Eren olması da düşündürüyor, hem sağ açık oynayabilen şöyle seri ve golcü birini daha bulabilsek.. Kiralık falan elbet bulunur gibi birisi uygun

Yanlış anlamayın da aramızda Brezilya ligini amma izleyen varmış:D Bu adam oyun içinde nasıl bir stoper? Chedjou geldiğinde de herkes uçuyordu. Tamam sert, kafa topları iyi de ağır mı, ayağı iyi mi, konsantre kaybı yaşıyor mu, önde savunmayı kursak sorun yaşar mı, savunmaya liderlik edebilir mi? İnşallah tutar ben hiç izlemedim, gerçi bizimkilerden kötü olması imkan dahilinde değil de.

Portekiz'de izledim bi birde kupalarda falan izledim. Ağır oyuncu hızlı değil, konsantre kaybı yok, savunmayı önde kurabiliriz, lider bi stoper gittiği takımlarda kaptan olmuş zaten. Savunma kurgumuz ve ortasahamız iyi olduğu sürece zarar etmeyeceğimiz bi adam öyle söyleyeyim. Ayağı falan da fena sayılmaz çokta kötü değil, frikik falan da kullanıyor zaten.

Ben de chedjou'nun kötü stoper olmadığını düşünüyorum. Tamam biraz savruk, bazen konsantrasyon problemleri yaşıyor ama artıları da var. Topla kat edip veya pasla topu defanstan iyi çıkarır, hava toplarında iyidir, tekniği savunmacıya göre iyidir, senede 4 5 gol atar vs... selçuk ve de jong ile ramos oynasın o da kötü oynar.

ASUS_T00J cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
+ Semih

Şu negatif enerjili Pesimist arkadaşlar hemen ortaya çıkmasa. lan futbol bu futbol. eğleneceğiz. geyik yapacağız takım kötü giderse küfür de edeceğiz. ama bir durun yahu. takım başarılı olamazsa dursun tudor yüzünden olduğu kadar bu herifler yüzünden de olacak. dursunun 2 yıldır yaptıklarının bende biliyorum. ama biz taraftar olarak biraz koruyalım. hocayı başkanı taraftar nefret ediyor bu yönetimden diye anamızı ağlattılar 2 yıldır. federasyon,hakemler. sen camia olarak güçlü ol birlik ol bak bakalım neler oluyor. tabi bunun içinde dursun başkanın şu transfer harekatını olumlu olarak bitirmesi gerekiyor herşeyden önce.

bu arada arada görüyorum hakan gündogar denen şahıstan haberler paylasılıyor o herif hasta fenerlidir,bilginize..

ahmet kayanın içerden çıkacak birazdan adam şarkısı maiconu anlatıyor.ama ad olarak.
images

''bir ince hesabı görecek adam''

piskopat tipi var bu maiconda.

Çok Seksi değil mi

Transferlerden bağımsız olarak şu hazırlık maçlarındaki rakiplerimiz hangi takımlar olacak acaba.? Fenerbahçe çok iyi takımlarla oynayacak. Bizimde her sene yaptığımız gibi Real,A.Madrid,Manu,Chelsea gibi takımlarla en az 2 maç oynamamız lazım.

Portekiz'de izledim bi birde kupalarda falan izledim. Ağır oyuncu hızlı değil, konsantre kaybı yok, savunmayı önde kurabiliriz, lider bi stoper gittiği takımlarda kaptan olmuş zaten. Savunma kurgumuz ve ortasahamız iyi olduğu sürece zarar etmeyeceğimiz bi adam öyle söyleyeyim. Ayağı falan da fena sayılmaz çokta kötü değil, frikik falan da kullanıyor zaten.
Adamı hiç izlemediğim için bu bilgiler için teşekkür ederim.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Şu negatif enerjili Pesimist arkadaşlar hemen ortaya çıkmasa. lan futbol bu futbol. eğleneceğiz. geyik yapacağız takım kötü giderse küfür de edeceğiz. ama bir durun yahu. takım başarılı olamazsa dursun tudor yüzünden olduğu kadar bu herifler yüzünden de olacak. dursunun 2 yıldır yaptıklarının bende biliyorum. ama biz taraftar olarak biraz koruyalım. hocayı başkanı taraftar nefret ediyor bu yönetimden diye anamızı ağlattılar 2 yıldır. federasyon,hakemler. sen camia olarak güçlü ol birlik ol bak bakalım neler oluyor. tabi bunun içinde dursun başkanın şu transfer harekatını olumlu olarak bitirmesi gerekiyor herşeyden önce.

Haklı şuku

Welbeck daha mantıklı

Tip olarak demiştim zaten almamız imkansız o adamı. Welbeck'i de alamayız mesela. EPL'de kalır o ayrılacaksa bile. Ama tip olarak Welbeck-Williams tarzında hızlı, bitiriciliği fena olmayan adamlara ihtiyacımız var. Kanat ya da forvet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt