Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mümkün mertebe pislik topcularnan kadromuzu takviye etmeliyiz,belhanda maicon bu özelliklerde 2 topcu,kadroda olan s.aziz de sakatlanmasa o da bu tanıma uyan topculardan,tete yi biraz aneliz ettim o da bu tanıma uygun bir topcu,acikcası kucka da kavgacı pislik bir tip

psikotudor belli ki bu tarz cirkef asi gaddar ve pislik topculardan kurulu bir takım istiyor..

Acerbi işi yattı herhalde Di Marzio çarşamba görüşülecek falan diyordu.

Transferlerden bağımsız olarak şu hazırlık maçlarındaki rakiplerimiz hangi takımlar olacak acaba.? Fenerbahçe çok iyi takımlarla oynayacak. Bizimde her sene yaptığımız gibi Real,A.Madrid,Manu,Chelsea gibi takımlarla en az 2 maç oynamamız lazım.
Kimle oynuyor Fener?

sent via GSC

Schürle tarzı taktik maktik yok bam.bam.bam kanat lazım

O da olmasa visca tarzı 2 kanat da yeter

Belhanda 8 m euro
Gomis 2.5 m euro
Maicon 7 m euro
Acerbi 8 m euro
Vainqueur 3 m euro
Tete 3 m euro
Kucka Kiralık + opsiyon
Clichy Bedava
Toplam 30 m euro civarında bir para yapar

-------------------------------
Total de bruma + podolski = 17.5 m euro ya gitti diğer çöpleri de yollarsak 22.5-25 m euro arası para yapar

Seneye yayın gelirleri zaten fazla şu kadro bi zahmet ekstra 7-8 m euro harcanarak kurulsun
Diğer çöpler dediğin adamları bonservisi ile satamıyorsun. Üzerine para verip gönderdiğin adamlardan nasıl para kazanacak u salak başkan. Eee wesley 5 ila 7.5 hesapladıysan haklısın

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tip olarak demiştim zaten almamız imkansız o adamı. Welbeck'i de alamayız mesela. EPL'de kalır o ayrılacaksa bile. Ama tip olarak Welbeck-Williams tarzında hızlı, bitiriciliği fena olmayan adamlara ihtiyacımız var. Kanat ya da forvet.
ben zaten öylesine dedim ama en makulu sanki Imoh Ezekiel gibi duruyor bütçemiz için

Orta sahaya oyunu iki yonlu oynayabilen oyuncu sart

Vainqueur'i yazanlar var, vainqueur fazla ileri cikmaz ayni leiva ve obi mikel gibi, top kapma becerisi var, mucadeleci ve topla iliskisi fena degil ama fazla ileri cikmiyor, aradigimiz oyuncu degil bana gore

..
8ef9e0dbc173649c4bf6ccfedff170ff.jpg

Muslera
Tete Maicon Serdar Clichy
Selçuk X
X Belhanda Garry
Gomis

Cenk
Linnes Ahmet Semih Carole
Tolga Donk
Sinan X Yasin
Eren

Eray-Tarık-Koray-Oğuzhan-Emrah

27 kişi ancak çıktı.

Orta sahaya Kondogbia veya Imbula kiralansa

Kanada da forvet özellikli Onyekuru tarzında birisi alınsa(Özellikle forumda bazı arkadaşlar harika oyuncular buluyorlar Ligue 2 den.)

Ekstradan Belhanda ayarında ama daha ucuz birisi, Potansiyelli ucuz bir golcü, Denayer kiralık, orta sahaya ucuz tempolu 1 2 oyuncu alınmalı.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Sana özel eleştiri değil ama
Bu tür yorumları bir çok kişi hangi mantıkla yazıyor bir türlü anlam veremedim.
X isim 12 milyoma aldılar alamayız diye bilir.
Y isim ise şimdi çıkıp maiconu beğenmeye bilir.

Hadi iki farklı yorumlarda aynı kişi olsa neyse de öyle bir durumda genelikle hiç olmuyor veya çok nadir oluyor diyelim.

İ am finish sir,thx
Doğru söylüyorsun da aynı oyuncu için, iki kişiden birbirinin fevkalade zıttı iki yorumun gelmesi de tuhaf kaçıyor. Sadece Maicon için değil genel anlamda konuşuyorum. Maicon her türlü katkı verir ile maliyeti biraz fazla oluyor veya Maicon kesin iş yapar ile Maicon çok övülecek bir stoper değil ama faydalı olur yorumlarını anlarım mesela.

Bu yorumu aslında Porto'nun 3 yıl evvel Bayern'den 6 yediği maçı koyup "bu herif leş" diyenler için de yazdım, aynı hatayı Kjaer'i fb transfer ettiğinde Lille'nin farklı mağlup olup Kjaer'in batırdığı maçın özeti örnek gösterilerek "kazma herifin teki" diyenler de yapıyordu.

Yalnız hakemlerin bu sene bize karşı verilecek kararlarını geçen sene ki gibi izleyen futbolcular olmayacak hakemlerin gırtlağına yapışacak adamlar geliyor şimdi onlar düşünsün :D :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt