Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tudor iki tane üst düzey stoper istediğini söyledi ntvsporda valla maicon ve acerbi yi alırsalar tadından yenmez sol clichy sağ tete ondan sonra taktik maktik yok bam bam bam

tudor iki tane üst düzey stoper istediğini söyledi ntvsporda valla maicon ve acerbi yi alırsalar tadından yenmez sol clichy sağ tete ondan sonra taktik maktik yok bam bam bam
yanlız tete oldukca kütük bir bektir. stoper bile oynar o derece de defansı iyidir.

bilemiyorum Galatasaray gibi bir takımın türkiye gibi kısır bir ligde ofansı yetersiz bir bek alması ne derecek mantıklı.

bence adriano glichy gibi beklerle yol almalıyız.

Vainquer de tam görev adamıymış ama önliberoya daha dinamik isim tercih ederdim. Üstelik baya defansif ve pass oyununda da okadar iyi değil ilk izlenimimde.

Belhanda, gomis, maicon dışında

1 sağ bek
1 sol bek
1 stoper
1 merkez ortasaha
1 sağ kanat

Alnitak Alnilam Mintaka

Anladım, teşekkürler. Bir tane alınması bile olumlu, Serdara o kadar para verdik deyip hiçte alınmayabilirdi. Bunun yanına iyi bir defansif orta saha, kademesi iyi, savunması iyi, bir sağ ve bir sol bek alınırsa, defansta ki ikinci stoperin Ahmet veya Serdar olması fazla Problem çıkarmaz, minimize edilmiş olur.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
kardes ortasahayı şirinevlerden 2 tane serseriden oluşturalım o zaman korkutmak bu kadar önemliyse
Bunlar olur mu?

apa%C3%A7i_261.jpg

For now dedi, buradan daha fazla istediği ama şimdilik parasal durumdan dolayı öyle dediği anlaşılıyor
Para olsa tüm takımıda değiştiririm dedi resmen daha ne diyecek adam
Aynen dediğin gibi söyledi yoksa Muslera dışında her mevkiye adam ister ama şahsen ben tüm kadro değişecek olsa takımı Tudora emanet etmem :)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt