- 21 Ocak 2010
- 73.074
- 51.465
- 5.003
aPAÇİ rEnKdAşlaRıMıZa geLsiN
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
?giovani dos santos adım adım bize inşallah
Kesinlikle bende tecrübeli kendini kanıtlamış bir hocayla yeniden yapılanırdımAynen dediğin gibi söyledi yoksa Muslera dışında her mevkiye adam ister ama şahsen ben tüm kadro değişecek olsa takımı Tudora emanet etmem![]()
Tanzanya'nın saygın popüler spor gazetesi Bingwa, Arsenal'li forvet Lucas Perez'in zengin Turkish Giants G.Saray'a yakın olduğunu yazmış. https://twitter.com/FutbolArsiv/status/877431309370621952/photo/1
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yapsın tatilini tabiki aslanın.Cenk Ergün: "Gomis tatilini yaptıktan sonra İstanbul'a gelecek. Transferde herhangi bir sorun yok.'' (beIN SPORTS)
4 Lu oynayip tek stoper ama topclass dedibazı arkdaşlar tek stoper dediğini yazmış, kafam karşıtı.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Ee yapsın siz açıklayın bakalım ne kadar gömdük transfereCenk Ergün: "Gomis tatilini yaptıktan sonra İstanbul'a gelecek. Transferde herhangi bir sorun yok.'' (beIN SPORTS)
8-10 mu ?GS'da, satılığa çıkarılsa bir yılda aldığı maaştan fazla bonservis getirebilecek oyuncu sayısı 8-10. Bkz: Bir kulübün içi nasıl boşaltılır
Sinan yilmaz- twitter
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi