Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu cakma Gökhanin ismimi kiskandigi icin komplosuna maruz kaldigim dogrudur

'Gökhan' bir Türk adıdır. Bu ismi bir Almancıyla paylaşmak zaten utanç verici bir durumdu. Ne mutlu ki Bimer'e gönderdiğim dilekçe karşılığını buldu. Allah devlet büyüklerimizden razı olsun ki gereğini yaptılar.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

'Gökhan' bir Türk adıdır. Bu ismi bir Almancıyla paylaşmak zaten utanç verici bir durumdu. Ne mutlu ki Bimer'e gönderdiğim dilekçe karşılığını buldu. Allah devlet büyüklerimizden razı olsun ki gereğini yaptılar.

Devlet büyükleriyle aranda alevli iliskiler seziyorum rdash yoksa böyle bir durum nasil olabilir

[FONT=&quot]ZZZZZZZZZZZAAAAAAAAAAAAAAAA[/FONT]

24 dakika önce

[FONT=&quot]Galatasaray Sabri Sarıoğlu'na, sezon içinde gördüğü sarı kartlardan dolayı 36.000 €'luk cezasını noterden resmi yazıyla gönderdi. (Milliyet)[/FONT]

Juventus, Dani Alves'in takımdan ayrılması halinde Bellerin'i veya Darmian'ı kadrosuna katmaya çalışacak. (Mirror)

Cenk Ergün: "Gomis tatilini yaptıktan sonra İstanbul'a gelecek. Transferde herhangi bir sorun yok." (beIN SPORTS)

Devlet büyükleriyle aranda alevli iliskiler seziyorum rdash yoksa böyle bir durum nasil olabilir

Halkını düşünen ve isteklerine karşılık veren bir devlet yapısına sahibiz çok şükür. Allah razı olsun hepsinden. Allah devlet büyüklerimize zeval vermesin.

Cumhurbaşkanı özel badem bıyıklı kalemi Sn. Murat Urhan da bana katılacaktır şüphesiz.

[h=2]Yolanthe Cabau, İbiza’da açtığı mekan için Galatasaray’ın eski yıldızı Sabri Sarıoğlu’ndan destek aldı.[/h]Wesley Sneijder ve Yolanthe Cabau, İspanya’nın eğlence adası İbiza’daki yeni mekanlarını açtılar. Xaxa isimli mekanda nargile hizmeti de verecek olan çift, tanıdık bir isimden yardım aldı.
Galatasaray ile yollarını ayıran Sabri Sarıoğlu, eski takım arkadaşı Wesley Sneijder ve eşi Yolanthe Cabau’ya destek oldu. Daha önce Balat’ta nargile kafe işleten Sabri, çifte en kaliteli tütünü ve nargileyi nereden temin edecekleri konusunda yardım etti.
Yıldız futbolcunun nargile önerileri sonrası “İbiza’da nargileler Sabri’den” yorumları yapıldı.

Fatih Altaylı: Denizbank'a olan borçları ödeyip de Odeabank'tan 150 milyon borç aldınız mı, almadınız mı? Açıklasınlar.

DC1axUmXcAAR6gz

Acerbi için kritik gün. Galatasaray ve Sassuolo zirvesi yapılacak. Oyuncu ile 2.5 milyon €'dan 4 yıllık anlaşma tamam. [Tuttomercato - Özel]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt