Aslan Karadağ
Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
- 9 Temmuz 2011
- 34.691
- 30.885
- 2.533
Swansea,Chelsea'nin genç forveti Tammy Abraham'ı renklerine katmak üzere,transfer kısa süre içinde açıklanacak(SkySports)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kap istiyorum kaaaaaap
Zannetmiyorum, o orta saha yine cok yasli ve tempolu oyun icin uygun degil Tudor'un dun aksam dedigi gibi.
Gily'i satmazlar yani kendiside Epl'de rahatlıkla klüp bulabilir adı Liverpool ile geçiyordu ara transfer dönemindeLlorenteyle beraber alınmalı aslında
Galiba sinoyu o yuzden gondermek istiyor ortasaha cok agir kalacakZannetmiyorum, o orta saha yine cok yasli ve tempolu oyun icin uygun degil Tudor'un dun aksam dedigi gibi.
Ne kadarda acerbi maincon tandemini görmek istesem de lensi seçerdim hucumsal anlamda.Paraniz var lens ile acerbinin maaliyeti ayni,
maicon belhanda gomis aldığınızı var sayıyorum.
Kimi tercih edersiniz,
Defansi kaya gibi yapmak mı isterseniz,
Yoksa lensi alıp ileriyi gomis belhanda s10 lens şeklinde mi kurardınız.
ki lens olmasa bile garry gibi bir adam olduğunu var unutmayalim bence.
acerbi nusret sevinci yapmış ya attığı bir golden sonra![]()
Sneijder o taktikte oynayacaksa onun arkasindaki 2 isim cok dinamik ve tempolu oyuna uygun birileri olmasi lazim. Mesela Imbula ve Kucka. Hem Selcuk hem Sneijder'li orta saha cekilmiyor artik. Sneijder'i ya Selcuk oynasin diye gondermeye calisacaklar, ama ben olsam Selcuk'un yerine adam gibi adam alip Sneijder'i kadroda tutardim.Galiba sinoyu o yuzden gondermek istiyor ortasaha cok agir kalacak
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Paraniz var lens ile acerbinin maaliyeti ayni,
maicon belhanda gomis aldığınızı var sayıyorum.
Kimi tercih edersiniz,
Defansi kaya gibi yapmak mı isterseniz,
Yoksa lensi alıp ileriyi gomis belhanda s10 lens şeklinde mi kurardınız.
ki lens olmasa bile garry gibi bir adam olduğunu var unutmayalim bence.
Galiba sinoyu o yuzden gondermek istiyor ortasaha cok agir kalacak
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Giroud mu?Gignac ve Giroud, Beşiktaş'a olumlu yanıt verdi.(Habertürk)
Sneijder o taktikte oynayacaksa onun arkasindaki 2 isim cok dinamik ve tempolu oyuna uygun birileri olmasi lazim. Mesela Imbula ve Kucka. Hem Selcuk hem Sneijder'li orta saha cekilmiyor artik. Sneijder'i ya Selcuk oynasin diye gondermeye calisacaklar, ama ben olsam Selcuk'un yerine adam gibi adam alip Sneijder'i kadroda tutardim.
Malesef oyle gozukuyor.Ama işte Dursun ve yaverleri Selçuk-Semih-Carole gibi adamları kadroda tutup Bruma-Sneijder-Poldi gibi adamları harcadılar be reis![]()