Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Swansea,Chelsea'nin genç forveti Tammy Abraham'ı renklerine katmak üzere,transfer kısa süre içinde açıklanacak(SkySports)

kap istiyorum kaaaaaap

aroni-yuvarlak-cok-amacli-plastik-kap-1-litre-21305-79-B.jpg

Valla hep yapmak istemiştim sana denk geldi. :asd22:

Sporting, Coentrao'nun ardından Seydou Doumbia'yı da kiralamak üzere.(Portekiz Basını)
Akıllı hamleler yapıyorlar.

Paraniz var lens ile acerbinin maaliyeti ayni,

maicon belhanda gomis aldığınızı var sayıyorum.

Kimi tercih edersiniz,

Defansi kaya gibi yapmak mı isterseniz,

Yoksa lensi alıp ileriyi gomis belhanda s10 lens şeklinde mi kurardınız.

ki lens olmasa bile garry gibi bir adam olduğunu var unutmayalim bence.
Ne kadarda acerbi maincon tandemini görmek istesem de lensi seçerdim hucumsal anlamda.

Bjk, Atınç'ı 500 bin€'ya geri almak istiyormuş ölücü Fiko iyi kazıkladı bunu Leizpig'e

Galiba sinoyu o yuzden gondermek istiyor ortasaha cok agir kalacak

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sneijder o taktikte oynayacaksa onun arkasindaki 2 isim cok dinamik ve tempolu oyuna uygun birileri olmasi lazim. Mesela Imbula ve Kucka. Hem Selcuk hem Sneijder'li orta saha cekilmiyor artik. Sneijder'i ya Selcuk oynasin diye gondermeye calisacaklar, ama ben olsam Selcuk'un yerine adam gibi adam alip Sneijder'i kadroda tutardim.

Paraniz var lens ile acerbinin maaliyeti ayni,

maicon belhanda gomis aldığınızı var sayıyorum.

Kimi tercih edersiniz,

Defansi kaya gibi yapmak mı isterseniz,

Yoksa lensi alıp ileriyi gomis belhanda s10 lens şeklinde mi kurardınız.

ki lens olmasa bile garry gibi bir adam olduğunu var unutmayalim bence.

STSL'de Galatasaray gibi takımların hücum gücü çok sağlam olması lazım Lens daha mantıklı gibi ama ben artık kesinlikle çok çok sağlam defans ve orta saha görmek istiyorum takımda

Sağlam orta saha ve defans tandemi önünde Garry-Belhanda-Sinan-Gomis hücum hattı bile iş yapacaktır şüphesiz STSL'de

Gignac ve Giroud, Beşiktaş'a olumlu yanıt verdi.(Habertürk)

Galiba sinoyu o yuzden gondermek istiyor ortasaha cok agir kalacak

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Seneye büyük ihtimal ile orta saha Imbula(inşallah)-Belhanda ve Tolga üçlüsünden oluşacak renktaşım

Tudor bu kadar tempolu oyun mücadele koşu defans yapmanın üzerinde dururken Tolga yerine transfer istemeyeceğinden eminim

Eğer gerçekten adamsa Sneijder_Poldi_Bruma gibi adamları çeşitli sorunlar yüzünden harcayan Tudor tempolu/mücadeleci oyununa uymadığı için Selçuk'u harcar

Tudor dun ilerde basan ekip istiyorum dedi ancak belhanda sneijder gomis lensle ne kadar onde basacaksin? Lensi cikar hadi diger 3 ile de yapamazsin

Sneijder o taktikte oynayacaksa onun arkasindaki 2 isim cok dinamik ve tempolu oyuna uygun birileri olmasi lazim. Mesela Imbula ve Kucka. Hem Selcuk hem Sneijder'li orta saha cekilmiyor artik. Sneijder'i ya Selcuk oynasin diye gondermeye calisacaklar, ama ben olsam Selcuk'un yerine adam gibi adam alip Sneijder'i kadroda tutardim.

Ama işte Dursun ve yaverleri Selçuk-Semih-Carole gibi adamları kadroda tutup Bruma-Sneijder-Poldi gibi adamları harcadılar be reis :(

Her konuda anlaşma sağlanan Milan'ın 30 yaşındaki Slovak orta saha oyuncusu Kucka'ya Galatasaray'ın yıllık 3.5 milyon Euro teklif etmesi Trabzonspor'u çileden çıkardı. Başkan Usta, Dursun Özbek'i arayarak, "Çekilin" diyecek. (Sabah)
:asd22:

tudor sneijderi gönderip üstüne lige kötü baslarsa köyüne sutlanir
akilli davransin kredisi zaten kalmadi
bu seneyi de zehir edecekler bize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt