- 12 Haziran 2015
- 37.133
- 33.131
- 2.693
Belhandayı sevilla alırsa Ben Arfayı almayı akıl edebilir mi bunlar,sanmıyorum 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beIN Sports a mi inanalim? KAP a mi?ön protokol imzalanmış,dün son dk girdi ya beinsports.belhanda haftasonu geliyo diyolar.tamam kimse olmamasını istiyo bu transferin ama onu yedirdiler bize.bitti olay yani.
ön protokol imzalanmış,dün son dk girdi ya beinsports.belhanda haftasonu geliyo diyolar.tamam kimse olmamasını istiyo bu transferin ama onu yedirdiler bize.bitti olay yani.
Belhanda sevilla ya gidecek biz de Akhisardan felan bi yerli oyuncu alırız artık
teknikdirektörleri belhanda ile ilgilendiklerini söylemiş.
ben aldık diyorum abi artık.sevilla hocası ilgileniyoruz menvali bişeyler söylemiş ama 5 seneden geriden geliyo bence.beIN Sports a mi inanalim? KAP a mi?
Herseye inanma cok naif oluyorsun Sergencim, imza falan olsa KAP bildirimi olur. Kimse aciklama yapmadigina gore net konusmak dogru degildir. Bekleyip gorelim artik. Belki aliriz yine belli olmaz tabi.
Belhandayı sevilla alırsa Ben Arfayı almayı akıl edebilir mi bunlar,sanmıyorum![]()
Sevilla Belhanda'yi aliyor haberleri dolasiyor.
france futbol dün rakamları bile yazdı,yabancı medya daha güvenilir.Şu medayaya bu kadar güvenme renktaş.Kap gelseydi dediğin olurdu ama henüz kesin bir şey yok.
Orasini bilemicemNasıl olur? GSC forumu bana Belhanda'nın çöp olduğunu söyledi.
Yok abi bu yönetime transfer ekibine zerre kadar güvenim yok şahsen benim 2 haftadır 3 5 tane adam konuşuyoruz elde var 0 elin oğlu gidiyor bidaha gitmiyor alıyor geliyor örnek: antalyaspor fenerbahçe trabzon

niye BELHANDA gelmesin diye nidalar atıyordu bazıları ne oldu şimdi
Paraniz var lens ile acerbinin maaliyeti ayni,
maicon belhanda gomis aldığınızı var sayıyorum.
Kimi tercih edersiniz,
Defansi kaya gibi yapmak mı isterseniz,
Yoksa lensi alıp ileriyi gomis belhanda s10 lens şeklinde mi kurardınız.
ki lens olmasa bile garry gibi bir adam olduğunu var unutmayalim bence.
france futbol dün rakamları bile yazdı,yabancı medya daha güvenilir.
Yonetimdekilere inancimiz yok da o yuzden boyle bir hava varbizim forumdaki mantık
OLUMLU haberlere inanma
OLUMSUZ ise sorgulamadan inan
yönetime rol kes
garip bir şekilde hiçbir şeyi başaramayacağız havası
arkadaşlar bi sakin olun ya