Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhandayı sevilla alırsa Ben Arfayı almayı akıl edebilir mi bunlar,sanmıyorum :)

Valla ne olursa olsun Belhanda'nın şu maliyetler ile bize gelmemesi benim için çooook iyi bişeydir

ön protokol imzalanmış,dün son dk girdi ya beinsports.belhanda haftasonu geliyo diyolar.tamam kimse olmamasını istiyo bu transferin ama onu yedirdiler bize.bitti olay yani.
beIN Sports a mi inanalim? KAP a mi? :D

Herseye inanma cok naif oluyorsun Sergencim, imza falan olsa KAP bildirimi olur. Kimse aciklama yapmadigina gore net konusmak dogru degildir. Bekleyip gorelim artik. Belki aliriz yine belli olmaz tabi.

ön protokol imzalanmış,dün son dk girdi ya beinsports.belhanda haftasonu geliyo diyolar.tamam kimse olmamasını istiyo bu transferin ama onu yedirdiler bize.bitti olay yani.

Şu medayaya bu kadar güvenme renktaş.Kap gelseydi dediğin olurdu ama henüz kesin bir şey yok.

saat 5'e yaklaşıyor birazdan gazeteciler gomis hayırlı olsun, belhanda'da son noktaya gelindi tvitlerine başlarlar

beIN Sports a mi inanalim? KAP a mi? :D

Herseye inanma cok naif oluyorsun Sergencim, imza falan olsa KAP bildirimi olur. Kimse aciklama yapmadigina gore net konusmak dogru degildir. Bekleyip gorelim artik. Belki aliriz yine belli olmaz tabi.
ben aldık diyorum abi artık.sevilla hocası ilgileniyoruz menvali bişeyler söylemiş ama 5 seneden geriden geliyo bence.:D

Belhandayı sevilla alırsa Ben Arfayı almayı akıl edebilir mi bunlar,sanmıyorum :)

Yok abi bu yönetime transfer ekibine zerre kadar güvenim yok şahsen benim 2 haftadır 3 5 tane adam konuşuyoruz elde var 0 elin oğlu gidiyor bidaha gitmiyor alıyor geliyor örnek: antalyaspor fenerbahçe trabzon

Yok abi bu yönetime transfer ekibine zerre kadar güvenim yok şahsen benim 2 haftadır 3 5 tane adam konuşuyoruz elde var 0 elin oğlu gidiyor bidaha gitmiyor alıyor geliyor örnek: antalyaspor fenerbahçe trabzon

Neyse ki bir sene kaldı,kurtulacağız bu işkenceden.:hat:

Paraniz var lens ile acerbinin maaliyeti ayni,

maicon belhanda gomis aldığınızı var sayıyorum.

Kimi tercih edersiniz,

Defansi kaya gibi yapmak mı isterseniz,

Yoksa lensi alıp ileriyi gomis belhanda s10 lens şeklinde mi kurardınız.

ki lens olmasa bile garry gibi bir adam olduğunu var unutmayalim bence.

Defansa beklerle birlikte 3 takviye olacak. Bizim o kadar rezil bir defansımız vardı ki ilerideki adamlar çare olamadı. İlerisi üst düzey olsun ortalama defans oyuncularıyla bile şampiyon olursun. Tabiki orta saha çok önemli
Bizim ligde hücum hattın iyi olursa her türlü şampiyon olursun.

Benim tercihim kesinlikle kanat oyuncusu olur. Ama biz tercih yapmamalı iki mevkiyede adam almalıyız.Her sene olduğu gibi yarım yamalak iş yapılmamalı. Gerekirse kiralık formülü ile eksik yer bırakılmamalı.

Halen nasil oluyorda bir resmi aciklama olamiyor?

Samsung Galaxy S8+ kullanarak GSC Mobil uygulamasi ile gonderildi

bizim forumdaki mantık
OLUMLU haberlere inanma
OLUMSUZ ise sorgulamadan inan
yönetime rol kes
garip bir şekilde hiçbir şeyi başaramayacağız havası

arkadaşlar bi sakin olun ya

bizim forumdaki mantık
OLUMLU haberlere inanma
OLUMSUZ ise sorgulamadan inan
yönetime rol kes
garip bir şekilde hiçbir şeyi başaramayacağız havası

arkadaşlar bi sakin olun ya
Yonetimdekilere inancimiz yok da o yuzden boyle bir hava var

Samsung Galaxy S8+ kullanarak GSC Mobil uygulamasi ile gonderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt