Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.559
- 26.360
- 2.083
Be insports birazdan show yapar
"Belhanda'da islem tamam"
"Gomis de ufak puruzler giderildi"
"Belhanda'da islem tamam"
"Gomis de ufak puruzler giderildi"
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
öyle bi açıklama yapmamış abi.twitter uydurması
Twitter da gordum ama yalan cikti galiba.Yalan gibi geldi bana o.
Evren gozun oyle bir aciklamadi var mi?
Samsung Galaxy S8+ kullanarak GSC Mobil uygulamasi ile gonderildi
Tete denildiği kadar iyi bir savunmaciysa Tete+Sinan bile olurTete + Lens nasil olur?
Tete savunmasi guclu otekinin ofansi.
Samsung Galaxy S8+ kullanarak GSC Mobil uygulamasi ile gonderildi
Sabri gairbandı bu anlamda ve gitti. Büyük oranda da bu yönetim daha önce uzattığı sözleşmeye tepki gördüğü için Sabri'nin yollanmasında en az Tudor kadar etkili olmuştur. Ama hiçbir kimse bana Tudor veya başka bir yabancı hocanın Sneijder ile sportif ve antrenman açısından sorup yaşayıp, Selçuk ile yaşamadığını anlatamaz. Sneijder ile geçen seneden bu yana sorun yaşayan da yönetim.
Milli takımda bu yerlilerin Fatih Terim'e dahi (ne kadar güçlü olduğu malum) nasıl iş çevirdiklerini, arkasına Rıdvan, Sinan Engin, Acun gibi önemli isimleri alarak ne ayaklar döndürdüklerini gördük. Bu çeteleşmenin medya ayağında başka köşe yazarları ve özellikle bazı muhabirler var. Mesela bir adam ısrarla Selçuk'u övüp duruyorsaa bilin ki O'nunla çıkar ilişkisi içerisindedir ya da kördür maç izlemiyordur. Aynı şey Burak için de geçerli. Sneijder'in kötü performansı ayrı bir konu ancak bu ülkede gazetecilerle bu kadar içli dışlı olacak durumda olmadığına eminim.
Galatasaray bu yerli çeteleşmesinden uzun süredir en çok çeken kulüp. Bir tek Fatih Terim bu işe darbe vurdu 1-2 sene orda da başarı geldi. Burak'ı neredeyse topçu değil demeye getirerek kenara aldı ondan sonra Burak it gibi koşmaya başladı. Terim değil de Tudor yapsa idi işte bugünkü söylemle karşı karşıya kalabilirdi.
:confused:Sassuolo Sportif Direktörü Giovanni Carnevali, Galatasaray'ın yaptığı teklif hakkında konuştu.
Bugün Galatasaray’la masaya oturduklarını açıkayan Carnevali, “Galatasaray’ın teklifini kabul etmedik. Futbolcumuzu gerçek değerinin altında bir fiyata göndermeyiz. Kendisini takımda tutmak istiyoruz ama son kararı kendisi verecek” ifadelerini kullandı.