Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda yatarsa alacakları orta saha max emre akbaba olur o yüzden 2 kez düşünelim :D
Elimizde sneijder varken belhandaya verilecek o para fazlasiyla gereksiz.Ha Sneijder gider belhanda gelir o zaman eyvallah, ama hem sneijder hem belhanda ayni anda nasil sahada olacak düşündürücü.Muhtemelen komisyon için bu kadar ustune düşülüyor bu belhandanin

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belhanda'yı umarım başka bir takım alır bizde o kadar para vermekten kurtuluruz. Belhanda'ya o kadar para verebiliyorsanız Acerbiye 10 verin birde İmbula ve Clichy'i alın sonra ne yapıyorsanız yapın isterseniz de kimseyi almayın.

Maicon ve Gomes oldu gözüyle bakıyorum.

Belhanda'yı umarım başka bir takım alır bizde o kadar para vermekten kurtuluruz. Belhanda'ya o kadar para verebiliyorsanız Acerbiye 10 verin birde İmbula ve Clichy'i alın sonra ne yapıyorsanız yapın isterseniz de kimseyi almayın.

Maicon ve Gomes oldu gözüyle bakıyorum.
gomes kim?

Elimizde sneijder varken belhandaya verilecek o para fazlasiyla gereksiz.Ha Sneijder gider belhanda gelir o zaman eyvallah, ama hem sneijder hem belhanda ayni anda nasil sahada olacak düşündürücü.Muhtemelen komisyon için bu kadar ustune düşülüyor bu belhandanin

Sneijder bu sene anlaşılan gönderilecek, belhanda yatarsa alternatifi ben arfa'ydı onun bonservis maaşı 1.5 katına eş değer ki büyük ihtimal para konusunu bahane edecekler en son emre akbaba ya 6 m euro verip alacaklar her sene ki senaryo böyle işliyor

Sneijder bu sene anlaşılan gönderilecek, belhanda yatarsa alternatifi ben arfa'ydı onun bonservis maaşı 1.5 katına eş değer ki büyük ihtimal para konusunu bahane edecekler en son emre akbaba ya 6 m euro verip alacaklar her sene ki senaryo böyle işliyor
Dedigim gibi belhanda transferinin tek mantikli aciklamasi Sneijder gidecek yerine gelecek.Aksi taktirde hem belhanda hem Sneijder über lüks olur bizim için.Insallah yanilmayizda Sneijder gider yerine gelir(Sneijder'i cok sevsemde aldigi yillik ucret cok fazla, o paraya hem maicon hem Clichy'nin yillik ucreti karsilanir)

Unal basganim olsa parayi basip alirdi Susuolo ile iliskilerimizi bozmamak adina

Calleri heralde Eren kadar kotu olamaz.
Gomis
Eren
Calleri

Bu 3 isim yeterli olur gibi.
Zaten Gomis sakatlik sorunu yasayan birisi degil.

Samsung Galaxy S8+ kullanarak GSC Mobil uygulamasi ile gonderildi

Ulan takimda bi ton eksik var defansi toparlasan hucum sikinti sinan,garry,yasin,eren karabasan gibi lan

Calleri heralde Eren kadar kotu olamaz.
Gomis
Eren
Calleri

Bu 3 isim yeterli olur gibi.
Zaten Gomis sakatlik sorunu yasayan birisi degil.

Samsung Galaxy S8+ kullanarak GSC Mobil uygulamasi ile gonderildi
linderoth'a da biyonik adam dediler hali ortada. bu da kesin sahada gider kalp malp dalgasına.

Transferlerin aciklanmama sebebi leizinp in peşinatı yatirmamasi söyleniyor
Karşı taraf peşinatı görmeden sözleşmeyi fesh etmediği konuşuluyor ne kadar doğru ne kadar yanlış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt