Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---------Muslera-----------

X (Tete)--Serdar--Acerbi--Clichy

-----Kucka----Imbula-----

Visca----Ben Arfa-----Garry

-----------Gomis--------------

Zor değil ya bu kadronun kurulması....

nevzat dindar
Maicon ve Kucka'dan sonra Pasalic'i de buradan duyuyorsunuz.. Bakalım ilgi var mı yok mu?

bu konuda haklı.kucka ve maiconu bu söyledi hep

Ulan Sergen :asd22:

Nevzat Dindar @nevzatdindar

Son not.. gomis, belhanda ve maicon'da pürüz olmadığını düşünüyorum.. net ifadeler kullanılıyor çünkü.. iyi geceler

Pasalic mi? Chelsea oyuncusu o çocuk. Nah alırız.

sent via GSC

Yönetim yazdırıyor tabi ondan duyacağız.

Yalnız ön taraf

Pasaliç-kucka
Visca-arfa-belhanda
Gomis

Olsa hayat bayram olsa insanlar el ele dolaşsa

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ulan orta sahaya 1 tane adam alınacak. b2b veya iki yönlü adam alın bari.
mal mal kucka&vainqueur denen adamların tekniği tolgadan hallice. hele kucka 30 yaşında milanda bile parlayamamış gelecek buraya 2.5-3m den 3 sene ,sonra kurtulmaya çalışacaz. anadolu kulübü topçusu gitsin tspora.

orta sahadan ileriye top taşıyacak adam rolünde selçuk inanı izlemek istemiyorum.

Ilaveten Ali Naci denen herif de ayni bokun laciverti. Bu adamlar hakkettiklerin cok ama cok fazla prim görüyorlar.

Yalan dediginiz ve inanmadiginiz seyi burada paylasip bir de bunun üzerinden tartismak ve konusmak gercekten muazzam bir beyin göstergesidir.
Ali Naci, Clichy hakkında kısa sürede 9 farklı şey söyledi :D Ekran görüntüleri de vardı

Bişeyden haberi yok :D

Yönetim başarısıyla kurulur, imkansız değil. 1.si çok büyük isimler değil. 2.si fırsat transferleri ağırlıklı. 3.sü yıllık ücretler verme konusunda biz öndeyiz. 4.sü hırslı ve kısmen tanınan hocamız var
acerbi için 15m istiyorlar cebinden ödeyeceksen olur

viscayi da başak ucuza bırakmaz bize, en kötü çöpler + para olur

ayrıca ben arfa ve clichy cl'de olmayan takıma zor gelir biraz

fm de olsa yapılır ama

Twitter bu abi fransa ligine hakimmiş.fenerliler falan da olumlu konusmuş vainqueur haberinin altına.herkes bi degişik konusuyo.

Ali Naci, Clichy hakkında kısa sürede 9 farklı şey söyledi :D Ekran görüntüleri de vardı

Bişeyden haberi yok :D
Biliyorum ben burada söyledim 1 ay içinde 10 tane farklı şey söyledi bu salak diye ertesi gün mü ne bunun ekran görüntülerini paylaştı birisi burada hatta sonra.

İşkembeden sallıyor işte bir de şunun her dediğine inananlar var.

sent via GSC

Son düzenleme:
Leicester, Manchester City'nin genç yıldızı Kelechi Iheanacho'yu 25 milyon pound'a transfer etmeyi planlıyor. (Telegraph)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt