- 23 Temmuz 2011
- 75.741
- 50.640
- 4.843
O paranin yari fiyatina ayni kalitede stoper yok mu piyasada ???
vardır lakin bizimkiler kapıyı 7-8den açıyorlar. hal böyle olunca ben olsam bende 15 isterim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O paranin yari fiyatina ayni kalitede stoper yok mu piyasada ???
Yine başladın.Sneijder´de 2 alsa sikinti olmaz.
İstediği kadar parlasın benim için sorun yok. O kadar eksiğimiz varken Belhanda tamamen lüks bir transfer olur bizim için. O kadar paraya yazık günah.
sent via GSC
Yine başladın.
sent via GSC
Agresif mi? Agresifliği arkadan rakiplere dalması ile yeterli ise senin için iyi.Atletik teknik kapasitesi yüksek, ve agresif bir adam tam aradigimiz model aslinda orta sahada.
Agresif mi? Agresifliği arkadan rakiplere dalması ile yeterli ise senin için iyi.
Bu adam agresif falan değil.
sent via GSC
Peki gecen sezon 11 Gol assist yapan, bu sezon 6 Gol 3 assist yapan Selcuk Inan´da muhtesem bir ön libero degil mi o vakit ?
Niyetten bahsediyorsan, ayni savunmayi hic burak, yada selcuk icin yaptin mi ? Yada istatistikleri cok daha zayif oldugu senelerde, elestirdin mi sneijderi ?
Velev ki art niyetliyim, neden umrunda ? Bende sana art niyetli diyeyim mi ? "Sneijder´e birsey olmasin, sampiyon da olmayalim" kafasindasiniz diye ?
Diger futbolcularin yillik ücretlerini elestirdigim sayfa sayfa yazilarim var. Sneijder´de sen takili kaldiysan, seninde sorunun bu o vakit.
Kimler neler alıyor hep Sneijderin parası konuşuluyor. Senin daha Sneijder dışında birisinin parasını onun parasını dert ettiğinin 10 da biri kadar dert ettiğin bir oyuncu görmedim.Ne ? sence daha mi fazla hak ediyor ? Bizden baska enayi yok o parayi verecek.
Izledim Belhanda yı da tanıyorum merak etme anlatmana gerek yok bana.Sert bir sekilde ikili mücadelelere giriyor maclarda. Bence fazla izlemedin, tamamen kariyerinin cok iyi gitmediginden yorum yapiyorsun. Belhanda cok iyi futbolcu, zamaninda yanlis lige gitti sadece. Karakter sorunlari var bir tek, ama bizde bu tip adamlar parliyorlar.
türkiye ligi stiline cok uygun bir adam. Tudor bosuna cok istemiyor.
Selçuk ve Burak başlıklarına gidersen eğer övdüğüm bir çok mesajımı görebilirsin kardeşim. Wesley başlığına gidersen eleştirdiğim bir çok mesajımı da görebilirsin. Art niyetli falan değilim lakin sen öylesin. Dikkat ediyorum, sen ve 2-3 kişi daha bir kuyruk acınız var wesleye ilgili ama çözemiyorum ne olduğunu. her sorunu çözdük tek sorunumuz wesleyin 5 alması yüzünden gönderilmesi sanırım.
wesley kalsın şampiyon olmayalım gibi bir düşünce de de değilim neticenden uydurmaya başlama yine
Izledim Belhanda yı da tanıyorum merak etme anlatmana gerek yok bana.
Bu adama 8 Milyon vermek israftır hem de kontratında 1 sene kalmışken hem de kulübü bu adamı istemiyorken ve elinden çıkarmak istiyorken hem de bizim önceliklerimiz başka pozisyonlar iken. Ne verip ne vermeyeceği meçhul bir adama bu kadar para gömmek en hafif tabir ile enayiliktir.
sent via GSC
Kimler neler alıyor hep Sneijderin parası konuşuluyor. Senin daha Sneijder dışında birisinin parasını onun parasını dert ettiğinin 10 da biri kadar dert ettiğin bir oyuncu görmedim.
Ben az alıyor veya aldığını hak ediyor diye ısrar etmiyorum hiç bir zaman ama siz de bokunu çıkarıyorsunuz. Sanki tüm takım iyi oynuyorve hak ettiği parayı alıyor ama sadece Sneijder kötü oynuyor ve yüksek maaş alıyor gibi bir zihniyete kapıldınız tamamen.
Kusura bakma ama Melih'in de dediği gibi artniyet var bu işte.
sent via GSC
Alınırsa (ki bana göre inşallah alınmaz) o zaman görürüz konuşuruz bir daha.Kontrati bir sene degil, 18 ay. Bana kalirsa son 5 yilda yaptigimiz transferlerin 99%´undan daha belli, ne verecegi, vermeyecegi.
Alınırsa (ki bana göre inşallah alınmaz) o zaman görürüz konuşuruz bir daha.
Buna para savuracaklar sonra bütçe bütçe diye ağlayacaklar, kanatta sağ bekte ön libero da falan herhalde Tudor Ayhan falan oynar artık yeni sezonda.
sent via GSC
Ben bunu engelliyorum; ama alıntı yapıyor diye yine gözüküyor. Yok mudur bir çözümü sayın admirler?
Gsc Mobile App
Ayrıca kontratı 1 sene daha. Baktım 06.2018'e kadar. 18 ay diye birşey yokBence sen sevilla almasin diye dua et can.