Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nereye alıyorsun Falcao yu yahu.

Falcao son senelerde ne kadar düşüşte olsa da (son 2 senede bilhassa da bu sene biraz toparladı kendine geldi yine) hâlâ en iyi forvetlerden biri.

Adam şampiyon oldu Fransa da, CL de yarı final oynadı. Bu adamların seviyesi hala Turkiye nin çok üzerinde, alamazsın arkadaş. Alabileceğimize inanıyorsan da hayal dünyasında yaşıyorsun.

Ha bu arada Yusuf Erdoğan denen gereksiz heriften ümitli olup Gomisi istememek de güzelmiş.

sent via GSC
Gomis'i istiyorum ama abartıldığı kadar ve yatırım yapıldığı miktar kadar bir oyuncu değil ona vurgu yaptım
Erdoğan daha genç aklını başına alırsa milli takıma kadar yükselir

Falcao 6-8 arasına kiralanıp duruyordu, bu sene Monaco kadrosunu herkes almak istiyor , o genç yeteneklerin önünde tabi ki kalitesini tekrar bulmaya başlayacaktı Falcao ve nitekim buldu da..

Bu bir mantalite meselesi; 32 33 34 yaşında bitik kariyerli topçu mu yoksa hala en az 2 sene üst düzey katkı verecek yıldız santrafor mu
Önceden yapmıştık tabi ama artık Dursunla herşeye alıştık , kimlere abdurrahman çelebi demedik ki sizde haklısınız

Beceriksiz haftaya bombalar patlayacak der

Gomis'i istiyorum ama abartıldığı kadar ve yatırım yapıldığı miktar kadar bir oyuncu değil ona vurgu yaptım

Falcao 6-8 arasına kiralanıp duruyordu, bu sene Monaco kadrosunu herkes almak istiyor , o genç yeteneklerin önünde tabi ki kalitesini tekrar bulmaya başlayacaktı Falcao ve nitekim buldu da..

Bu bir mantalite meselesi; 32 33 34 yaşında bitik kariyerli topçu mu yoksa hala en az 2 sene üst düzey katkı verecek yıldız santrafor mu
Önceden yapmıştık tabi ama artık Dursunla herşeye alıştık , kimlere abdurrahman çelebi demedik ki sizde haklısınız
Gomis Dursun'un alabileceği en iyi adam gibi duruyor. Ben de daha iyisini isterim ama imkansız gibi.

Yusuf berbat beyinsiz bir adam, Yasin bile kat kat daha akıllı bir oyuncu ona göre düşün yani.

Yıldız forvet alma ihtimalimiz yok, burası Türkiye. Gerçekçi olmak lazım.

sent via GSC

Yusuf Erdoğan'da başa alınacak akıl yok. Bıktım beyinsiz topçudan. Futbol takımına adam alıyoruz, gerizekalı toplama kampı değiliz.

Nerede pas atacağını, nerede adam geçeceğini bilen aklı başında adamlar gelsin artık.

gelmeyen transferlerin ardından Galatasaray taraftarı

DC6sBSvXYAAK7bQ.jpg

kaç senesi?

birde oyununu nasıl buldun merak ettim. bana çok savruk geldi.

Elche ve Monacodayken pek takip etmedim

Milanda takip etmeye çalıştım

Gördüğüm kadarıyla çeşitli sistemlerde oynayabilen birisi, ofansif b2b veya wide midfielder olarak oynayabiliyor. Dikine oynayan, iki ayağını iyi kullanabilen birisi. Ara pas vermeyi seviyor.

Defansif anlamda biraz yetersiz lakin, ikili mücadelerde pek başarılı değil gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt