Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Komik olma zamani degil.

Igor Tudor'un sürekli menajerler tarafından arandığı ve bir çok ismin Hırvat teknik adama teklif edildiği belirtildi. Tudor'u son arayanlardan birisi ise baba tarafından akrabası olan bir kişiydi. Bu kişi, Tudor'a Hajduk Split'le oynayan oğlunu tavsiye etti. Tavsiye ettiği isim Fran Tudor'du. Igor Tudor'un uzaktan yeğeni.

Tudor ''izliyorum'' demekle yetinirken, 18 maçta 2 gol ve 4 asistle oynayan 21 yaşındaki oyuncunun Galatasaray'ın yeni transferi olabileceği iddiası gündeme getirildi.

Fuat Alpere meydan okuyor adeta

nando
tete - maicon - serdar - linnes
imbula - inan
garry - belhanda - fran tudor
gomis

Herkes bitti gozuyle bakiyor ama hep varsayim uzerinden konusuyoruz. Artik Belhanda veya Gomis gelecekse KAP bildirimi yapsinlar bir zahmet. Oyuncu 1 hafta sonra da gelirse olur yeterki emin olalim ona gore yorum yapariz bizde.

7 yas fark ver ve Aboubakar daha yetenekli bir oyuncu. Gomis'in tek artisi onun ceza sahasi icinde daha bitirici olmasi. Onun disindaki ozelliklerin hepsinde Aboubakar onde.
Hava toplarında gomis daha iyi. Top tekniği bence daha iyi gomisin. Fiziki yapısıylada gomis önde. Beyin desen açık ara gomis.

Aboubakar ve gomis ama çok farkı oyuncular.

Bu vakit belhanda bize hayırlı olsun demeye başlayalım. Sevilla haberleri bizim yönetimden yaptırılmış olabilir. Taraftarın tepkisini görme amaclı.
Bunu düşünmedim değil.
Herşey beklenilir bunlar dan :D

# Oh bak Sevilla da istiyor dedirtmek için
# Transfer alakalı tepki izlenimi.

Fabrizio Romano: Zenit St Peterburg and AS Roma in advanced talks for Manolas. Meeting today, agreement reached with the player.

Sözleşme bitimine 1 yıl kalmış,27 yaşında, en iyi olduğu dönemde bile 8.5 milyon €'ya transfer olmuş bir adama 8 milyon € vermek aptallıktır.

Ilk transferimiz yurt disindan olursa su avatarimi da degisterecem zaten.

aman allahim, belhandayi almadigimiz ilk gün olabilir bugün, saat geciyor...

Fran Tudor H.O.
#AiledenBiri

C15rPOwWIAEBbbz.jpg

Hava toplarında gomis daha iyi. Top tekniği bence daha iyi gomisin. Fiziki yapısıylada gomis önde. Beyin desen açık ara gomis.

Aboubakar ve gomis ama çok farkı oyuncular.
Ben fizik yapilarinda oyle ciddi bir fark gormuyorum. Aboubakar'i bu sezon izledik adami yikabilen bir oyuncu gormedim. Calim atar, sag da oynar , sol da oynar, belki hava topu konusunda Gomis daha iyi olabilir o konuda simdi dusununce hak veriyorum dediklerine. Ama bizim aradigimiz tarzda santrafor da Aboubakar gibi biri bence, hucum hattinin her yerinde gozuken ve takim oyuncusu olan bir forvet tarzi. Arada az once dedigim gibi ciddi bir yas farki da soz konusu. Aboubakar'i ileride yine satabilirsin ama Gomis son transferini yapacak.

Gomis kotu oyuncu degil asla, gelse niye aldik demem ama kiyas yapinca benim sevdigim ve begendim oyuncu profili Aboubakar.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt