Çağlar Çelik
Cezalı
- 22 Kasım 2008
- 14.140
- 5
- 1.363
tmm rengim biter istePazdanin 2,5 milyon euroya serbest kalma maddesi varmış zaten
HTC One M9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tmm rengim biter istePazdanin 2,5 milyon euroya serbest kalma maddesi varmış zaten
HTC One M9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bruma yi aldigimiz paraya veya üzerine satarsa 1 ay bu salagin resmini koyacagim demistim. Söz sözdür. 1 ay katlanacaksiniz artik maalesef.
yeter be kardeşim hala yerli alıyosunuz yaClichy Corchia Vainqueur falan doldurabilirsek Fransızca uyum açısından Rami derim ama Maicon'u da çok beğeniyorum
Bir oyuncu bence sırf fazla tatil için bile "düşünme vakti" istiyorum der...Gomis ve belhanda türkiye gelip gitmiştir bile.
Oyuncuların tatil istemi oluşmuş olabilir. Şimdi açıklasalar yarın antrenmana çıkmasını bekleriz taraftar olarak doğal olarak.
MaicooooooooooonnnnnnnnAcaba nereye gidiyor![]()
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sneijder de tıpkı Tolga gibi ‘alternatif oyuncu’ olarak kadroda bulunacak. Takımın bir diğer Hollandalı oyuncusu Nigel De Jong ise kesin olarak gönderilecek.(hürriyet)
sen hele bi selçugu oynat da bak bakalım ne oluyo
Ben olsam aynısını yapardım şahsen.Bir oyuncu bence sırf fazla tatil için bile "düşünme vakti" istiyorum der...
Sneijder de tıpkı Tolga gibi ‘alternatif oyuncu’ olarak kadroda bulunacak. Takımın bir diğer Hollandalı oyuncusu Nigel De Jong ise kesin olarak gönderilecek.(hürriyet)
sen hele bi selçugu oynat da bak bakalım ne oluyo
4 milyonu da menajerine verilmistir, etti 6.ayni paraya veya üzerine satmadik ki...
12 milyona aldik.
10 milyona sattik (aciklanan 12,5 milyonun 2,5'u mehmet özbek'e gitmis)