- 16 Haziran 2010
- 208.822
- 162.488
- 6.838
Pazdan'i hic tanimiyorum ama Pepe varken onun yanindan kimse gecemez bu yaz donemi stoper transferi olarak. 2 yil daha oynar cunku.Pepe olmasa bile Pazdan uygun rakama da gelir efsane olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pazdan'i hic tanimiyorum ama Pepe varken onun yanindan kimse gecemez bu yaz donemi stoper transferi olarak. 2 yil daha oynar cunku.Pepe olmasa bile Pazdan uygun rakama da gelir efsane olur.
acerbi için maicon bekletiliyor benim anladığım. acerbiyi hala zorluyoruz olmazsa maicon gelecek ama keşke ikisinide alabilseydik
F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eğer gerçekten aklında böyle bir şey varsa, beğenmiş demek ki Ozan'ı
Ben desteklerim böyle bir şeyi valla o çocukta potansiyel var boyu uzun atletik, orta saha özellikli bir stoper bir de topla çıkışlar yapıp güzel paslar atıyordu
Atletizmini bozmadan güçlendirirmek lazım.Çok önemli bir stoper olma potansiyeli var o çocukta
Bir stopere para gömebiliriz ama ikinci stopere verecek büyük paramız yok, yama yapmakta mantıklı olmaz o yüzden bence denenmesi gerek zaten.
Pepe en son ne zaman kirmizi kart gormus?Maçlari 9 kisi mi bitirelim Alper kardes
Biz hangi oyuncuya 2.5 milyon Euro dan aşağı veriyoruz
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Eğer gerçekten aklında böyle bir şey varsa, beğenmiş demek ki Ozan'ı
Ben desteklerim böyle bir şeyi valla o çocukta potansiyel var boyu uzun atletik, orta saha özellikli bir stoper bir de topla çıkışlar yapıp güzel paslar atıyordu
Atletizmini bozmadan güçlendirirmek lazım.Çok önemli bir stoper olma potansiyeli var o çocukta
Bir stopere para gömebiliriz ama ikinci stopere verecek büyük paramız yok, yama yapmakta mantıklı olmaz o yüzden bence denenmesi gerek zaten.
Whisky i çok kaçırdık canım fena sigara çekiyor anasını satayım tam bir sene oldu bırakalı. Ne zaman geçecek bu anlamıyorum
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
bjk hic alamaz öyleysePepe gelirse açık ara ligin en iyi stoperi olur
Ama alamayız
Ozan ın kalitesi kadrodaki tüm yerlilerin kat ve kat üstün ama stoperin fizik güçüde çok önemli. Bu konuda zorlana bilir....gerçi semih de fizik yok@ber_gs10
Lider stoper eksigini Maicon ile gidermeyi düşünüyoruz ve eger duydugum doğruysa sol stoper olarak Ozan Kabak'ı ds deneyecegim dediği Tudor
Bunu gerçekten yaparsa Maicon - Ozan tandemi Tudora savunma hatasıyla alakalı tek laf eden adam değildir , yeterki cesaret etsin.
Bilmiyorum ben takip etmedimbugün antrenmanı izledim as takımda serdar sağ stoper koray sol stoper oynuyordu , diğer takımda hakan balta ile ozan 2 solak yanyana oynuyordu
koray geriden güzel paslar ve driplingle çıkıyordu illa ki birini beğenmişse o koraydır renktaş
Dunya para ister.Pepe gelirse açık ara ligin en iyi stoperi olur
Ama alamayız
valla beinsport öyle dedi az önce. maiconla ilgili yönetim kesinleşmiş bişey yok demiş, acerbiye uğraşıyormuş, aynen banada ilginç geldi. acerbi olmaz artık heraldeAdam yola çıktı neyin beklemesi kardeşim
cenk yarın istanbula geliyormuş
albers de gelmiş yarın görüşeceklermiş
yarın maicon in sneijder out olacak gibi
Roberto Carlos?pepe gelmis gecmis en büyük transfer olur,herhangi bir topcuyu onunla mukayese edemem
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pepe olmasa bile Pazdan uygun rakama da gelir efsane olur.