Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Whisky i çok kaçırdık canım fena sigara çekiyor anasını satayım tam bir sene oldu bırakalı. Ne zaman geçecek bu anlamıyorum

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

acerbi için maicon bekletiliyor benim anladığım. acerbiyi hala zorluyoruz olmazsa maicon gelecek ama keşke ikisinide alabilseydik

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

maiconun pek bekletilcek bi tarafı kalmamış,detayları görüşüyoruz diye menajeri ile foto attı.ödeme planı da yapılmış brezilyalı gazetecilere göre.maicon artık geldi bence.acerbi işi çok zor ama 2.bi stoper alcaz bence.

Eğer gerçekten aklında böyle bir şey varsa, beğenmiş demek ki Ozan'ı

Ben desteklerim böyle bir şeyi valla o çocukta potansiyel var boyu uzun atletik, orta saha özellikli bir stoper bir de topla çıkışlar yapıp güzel paslar atıyordu :)

Atletizmini bozmadan güçlendirirmek lazım.Çok önemli bir stoper olma potansiyeli var o çocukta

Bir stopere para gömebiliriz ama ikinci stopere verecek büyük paramız yok, yama yapmakta mantıklı olmaz o yüzden bence denenmesi gerek zaten.

bugün antrenmanı izledim as takımda serdar sağ stoper koray sol stoper oynuyordu , diğer takımda hakan balta ile ozan 2 solak yanyana oynuyordu

koray geriden güzel paslar ve driplingle çıkıyordu illa ki birini beğenmişse o koraydır renktaş

Eğer gerçekten aklında böyle bir şey varsa, beğenmiş demek ki Ozan'ı

Ben desteklerim böyle bir şeyi valla o çocukta potansiyel var boyu uzun atletik, orta saha özellikli bir stoper bir de topla çıkışlar yapıp güzel paslar atıyordu :)

Atletizmini bozmadan güçlendirirmek lazım.Çok önemli bir stoper olma potansiyeli var o çocukta

Bir stopere para gömebiliriz ama ikinci stopere verecek büyük paramız yok, yama yapmakta mantıklı olmaz o yüzden bence denenmesi gerek zaten.

Dediğim gibi 2.5M fesh bedelli Pazdan muazzam olur olmazsa stoper almayacaksak Aziz-Ozan-Günter üçlüsü haricini postalamak şart

@ber_gs10
Lider stoper eksigini Maicon ile gidermeyi düşünüyoruz ve eger duydugum doğruysa sol stoper olarak Ozan Kabak'ı ds deneyecegim dediği Tudor

Bunu gerçekten yaparsa Maicon - Ozan tandemi Tudora savunma hatasıyla alakalı tek laf eden adam değildir , yeterki cesaret etsin.
Ozan ın kalitesi kadrodaki tüm yerlilerin kat ve kat üstün ama stoperin fizik güçüde çok önemli. Bu konuda zorlana bilir....gerçi semih de fizik yok :)
Bu çocuğa kim öğretmiş kademe oyununu araştırmak gerekir.

pepe gelmis gecmis en büyük transfer olur,herhangi bir topcuyu onunla mukayese edemem

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bugün antrenmanı izledim as takımda serdar sağ stoper koray sol stoper oynuyordu , diğer takımda hakan balta ile ozan 2 solak yanyana oynuyordu

koray geriden güzel paslar ve driplingle çıkıyordu illa ki birini beğenmişse o koraydır renktaş
Bilmiyorum ben takip etmedim :) O paylaşılan twitten yola çıkarak yazdım o mesajı :)

Ozan Kabak'ın 4-5 tane maçını izledim. Önemli bir potansiyel eğer heba etmezsek tabii :)

Sneijder'in kaderi yarın belli oluyor. Guido Albers, İstanbul'a geldi. Yönetim ile yarın görüşecek. (beIN Sports)

Koray'ı dene Tudor. Tam istediğin stil sağlıklı kalırsa. Serdar Aziz'de aynı şekilde.

Sneijder'in kaderi yarın belli oluyor. Guido Albers, İstanbul'a geldi. Yönetim ile yarın görüşecek. (beIN Sports)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt