- 2 Temmuz 2011
- 140.157
- 60.239
- 5.628
maicon ile iş bitirilecek dedi şimdi de ali naci...bi pok bilmiyosun sussssss
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sıkıntı çok be renkdas nişanlım sol kolundan felç geçirdi burda bişey bulamadılar düğün tarihi aldık geri iptal ettik duzeltmeleri için geçen hafta türkiye ye yolladım acıbadem e ilgimizi sömürdü şerefsizler. Kafam baya bozuk
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Sıkıntı çok be renkdas nişanlım sol kolundan felç geçirdi burda bişey bulamadılar düğün tarihi aldık geri iptal ettik duzeltmeleri için geçen hafta türkiye ye yolladım acıbadem e ilgimizi sömürdü şerefsizler. Kafam baya bozuk
ali naci ve nevzatı hem takipten çıkardım hem de engelledim![]()
cok cok gecmiş olsun abiSıkıntı çok be renkdas nişanlım sol kolundan felç geçirdi burda bişey bulamadılar düğün tarihi aldık geri iptal ettik duzeltmeleri için geçen hafta türkiye ye yolladım acıbadem e ilgimizi sömürdü şerefsizler. Kafam baya bozuk
Geçmiş olsun. Var mı yapacağımız bir şey
14 yerli şartını da unutmamak lazım. İlk 18 için de en az 7 isim gerekiyor. Ayrıca AL içinde hem altyapı hem Türkiye'de yetişmiş oyuncu şartı var.
Cenk, Semih, Ahmet, Serdar, Ozan, Tolga, Selçuk, Yasin, Sinan, Eren şu anda kalacak gibi görünen yerliler. Altyapıdan 2 oyuncu daha koysak bile en az 2 yerli transfer de şart. İlk 11 ful yabancı olsa bile kenarda kalite düşük olacak.
Bu sebeple De Jong giderse Musa alınırsa itiraz etmem. Diğer yerli de Cengiz, Emre Mor tarzı bir oyuncu olmalı.
Bütün bu durumu da gözden kaçırmamak lazım.
sizlere maicon gelmiyor demiştik arklar daha sözleşme imzalanmadı çünkü ali naci de doğruyu söylüyor sükunetimizi koruyalım inşgelmiyor demiştik arklar haftaya gelicek çünkü daha var
Sağolun varlığınız yeter şurda biraz sizle kafam dağılıyor. Bu kodumun fransızlari tam hayvan ayrıl gitsin ne yapacan diyolar hiç ama hiç bize benzemiyorlar.
sizlere maicon gelmiyor demiştik arklar daha sözleşme imzalanmadı çünkü ali naci de doğruyu söylüyor sükunetimizi koruyalım inş
Linnes şut-Ömer Ali Şahiner in (maksimum 1 milyon+çöpler)
Carole şut-Emre Taşdemir in (maksimum 1 milyon+çöpler)
Emre Mor kiralık in
Geçmiş olsunSağolun varlığınız yeter şurda biraz sizle kafam dağılıyor. Bu kodumun fransızlari tam hayvan ayrıl gitsin ne yapacan diyolar hiç ama hiç bize benzemiyorlar.