Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maicon ile iş bitirilecek dedi şimdi de ali naci...bi pok bilmiyosun sussssss

Sıkıntı çok be renkdas nişanlım sol kolundan felç geçirdi burda bişey bulamadılar düğün tarihi aldık geri iptal ettik duzeltmeleri için geçen hafta türkiye ye yolladım acıbadem e ilgimizi sömürdü şerefsizler. Kafam baya bozuk

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Geçmiş olsun...Yalnız Dünyanın meşakkati bitmez, sigara filan neyi çözmüş?...

Sıkıntı çok be renkdas nişanlım sol kolundan felç geçirdi burda bişey bulamadılar düğün tarihi aldık geri iptal ettik duzeltmeleri için geçen hafta türkiye ye yolladım acıbadem e ilgimizi sömürdü şerefsizler. Kafam baya bozuk

Geçmiş olsun. Var mı yapacağımız bir şey

ali naci maaslı calısan beyler dursun maasını yatırmadıysa elbette sallayacak patronuna

cok cok gecmiş olsun abi

Muslera
Tete... Maicon... Rami... Clichy
Pasalic... Kucka
Ben Harfa... Sneijder... Belhanda
Gomis

Oww shit :))

Gunaydin, gercekten bu sapsallara inanan varmiydi aranizda? Adam her gun nasil takipci kazanacak, nasil gazeteleri dolduracak her gun haber yapmazsa? Salliyorlar iste. Bunlarin hepsi boyle o yuzden ne derlerse desinler ciddiye almayin derim.

14 yerli şartını da unutmamak lazım. İlk 18 için de en az 7 isim gerekiyor. Ayrıca AL içinde hem altyapı hem Türkiye'de yetişmiş oyuncu şartı var.

Cenk, Semih, Ahmet, Serdar, Ozan, Tolga, Selçuk, Yasin, Sinan, Eren şu anda kalacak gibi görünen yerliler. Altyapıdan 2 oyuncu daha koysak bile en az 2 yerli transfer de şart. İlk 11 ful yabancı olsa bile kenarda kalite düşük olacak.

Bu sebeple De Jong giderse Musa alınırsa itiraz etmem. Diğer yerli de Cengiz, Emre Mor tarzı bir oyuncu olmalı.

Bütün bu durumu da gözden kaçırmamak lazım.

14 yerli şartını da unutmamak lazım. İlk 18 için de en az 7 isim gerekiyor. Ayrıca AL içinde hem altyapı hem Türkiye'de yetişmiş oyuncu şartı var.

Cenk, Semih, Ahmet, Serdar, Ozan, Tolga, Selçuk, Yasin, Sinan, Eren şu anda kalacak gibi görünen yerliler. Altyapıdan 2 oyuncu daha koysak bile en az 2 yerli transfer de şart. İlk 11 ful yabancı olsa bile kenarda kalite düşük olacak.

Bu sebeple De Jong giderse Musa alınırsa itiraz etmem. Diğer yerli de Cengiz, Emre Mor tarzı bir oyuncu olmalı.

Bütün bu durumu da gözden kaçırmamak lazım.

Linnes şut-Ömer Ali Şahiner in (maksimum 1 milyon+çöpler)
Carole şut-Emre Taşdemir in (maksimum 1 milyon+çöpler)
Emre Mor kiralık in

sizlere maicon gelmiyor demiştik arklar daha sözleşme imzalanmadı çünkü ali naci de doğruyu söylüyor sükunetimizi koruyalım inş

geldi bile ,üzgünüm abi.ali naci bişey bilmiyo.brezilyalı gazteciler ödeme planına kadar yazdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt