Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tete
Maicon
Rami
Clichy
Kucka
Pasalic
Belhanda
Benharfa
Gomis

Alayını alın gelin lan :)

Bu Taşdemir iyi mi sence

En son Kazakistan maçında izledim, baya oldu

Çok dinamik bir bek olabilir. Ama savunma yönünü, kademe anlayışını falan geliştirmesi lazım. Tarz olarak Telles'e benziyor. (Tarz olarak benzetiyorum yanlış anlaşılmasın) Ortaları fena değil, ayağı düzgün yani.

Tabi önce ilk 11'e bir sağ bek bir de sol bek almalıyız yabancı. 14 yabancı dolduğundan yedek bek olarak ikisini yazdım. Hem belki takasla elimizdeki çöplerden de kurtuluruz. Keşke bir tanesini Semih'le kafa kafaya takas edebilsek.

O degilde Rami Maicona göre daha garanti transfer olmazmiydi yav

~tap

Fena olmazdi bu
711e7a1c89c48e6514b59ee1197c8c0c.jpg

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

ooo siz hala selcuk u yollamaya calisin. ali naci ntv de konusuyor. tudor ilk 11 de 7-8 degisiklik yapmayi dusunuyor. kesin olarak ilk 11e yazdigi selcuk ve muslera var dedi

Yönetimin yapacağı basit

25-30 yaş arası tanınmış max 5 m euro bonservisi olan sözleşmesinin son senesinde olan garanti stoperlerın listesini çıkaracak.

Yapıştıracak 2 sağlam stoperi defansa aynı şekilde ortasahaya da yapacaklar bunu.

Olur olmaz transferlerin peşinde koşup sene sonu ontivero alıp geliyorlar.

Garry kadroya banko yazılmış ama sol yanım acıyor brumadan garrye düştük ya...

Yönetimin yapacağı basit

25-30 yaş arası tanınmış max 5 m euro bonservisi olan sözleşmesinin son senesinde olan garanti stoperlerın listesini çıkaracak.

Yapıştıracak 2 sağlam stoperi defansa aynı şekilde ortasahaya da yapacaklar bunu.

Olur olmaz transferlerin peşinde koşup sene sonu ontivero alıp geliyorlar.

Vida 5 milyona alınır.

Şuanda konuya 580 kişi bakıyormuş

Buradan Almanya'daki kuzenlerime selam gönderiyorum. Arayı açtınız akraba değil el oldunuz. Bu saatten sonra gelmeseniz de olur.

Ali Naci Küçük: "Galatasaraylı yöneticilerle ne zaman konuşsam, Belhanda ve Gomis'in Galatasaraylı olduklarını söylüyorlar. Eminler."

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Çok dinamik bir bek olabilir. Ama savunma yönünü, kademe anlayışını falan geliştirmesi lazım. Tarz olarak Telles'e benziyor. (Tarz olarak benzetiyorum yanlış anlaşılmasın) Ortaları fena değil, ayağı düzgün yani.

Tabi önce ilk 11'e bir sağ bek bir de sol bek almalıyız yabancı. 14 yabancı dolduğundan yedek bek olarak ikisini yazdım. Hem belki takasla elimizdeki çöplerden de kurtuluruz. Keşke bir tanesini Semih'le kafa kafaya takas edebilsek.

Gomis gelirse iyi orta açabilen bekler çok işimize yarar.

ali naci gazetede ne yazıyosa tvde aynı seyleri söylüyo.böyle bi yönetim yalakası ve yalancı ne derse takmam artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt